Régebbi karaktereknek is biztosíthatná a visszatérést a Grand Theft Auto VI

A több mint két évtizede népszerű franchise múltjából több ikonikus karaktert is vissza lehetne hozni, amivel a Rockstar és a Take-Two kedvezhetne a Grand Theft Auto régebbi rajongóinak is.

 

Rengeteg idő eltelt az első Grand Theft Auto megjelenése óta. Több fő rész és spin-off is megjelent az évek során, és sok részben volt olyan karakter, akire örömmel emlékezhetünk vissza. Felesleges példákat mondani, mert mindenkinek más karakter lehet a kedvence mondjuk a Grand Theft Auto: San Andreasból. A GTA franchise többnyire az Egyesült Államokban játszódik (kivéve a Grand Theft Auto London 1969-et), és mivel a Grand Theft Auto VI a pletykák szerint Vice City-ben fog játszódni, a lokáció tekintetében adott a lehetőség arra, hogy egyes karakterek ismét felbukkanjanak (már ha nem halnak meg a régebbi részek történetében).

Ha modern korszakban játszódna a Grand Theft Auto VI, az 1986 óta eltelt idő után érdekes lehetne látni, hogy mi történt a GTA: Vice City karaktereivel, de pont ezt a játékot elővenni kicsit kockázatos lehet, ugyanis tavaly elhunyt Ray Liotta. A színész Tommy Vercettit szólaltatta meg a játékban, és egy másik hanggal nem lenne az igazi, ha Tommy visszatérne. (Igaz, a karaktert magát A sebhelyesarcú, azaz Tony Montana után mintázta a Rockstar…) Ott van például a fegyver- és drogcsempész Juan Cortez és lánya, Mercedes. Juan talán visszament Közép-Amerikába átvenni a hatalmat, Mercedes pedig Vice City-ben maradhatot. Ken Rosenberg talán ügyvédként meggazdagodva visszavonulhatott, miután San Andreasban sikeresen együtt dolgozott Carl Johnsonnal, azaz CJ-vel…

De a cameók, azaz a vendégszereplések, utalások sem maradhatnak ki. Trevor a Grand Theft Auto V-ből örömöt okozna, ha visszatérne, pláne, ha itt is hajlamos lenne arra, hogy elboruljon az agya, immáron a keleti parton. Vice City-t a Rockstar Miami után mintázta, így a visszavonult karakterek közül rengetegen bukkanhatnak fel itt. A kényelmesebb, nyugisabb életmód Niko Bellicnek, a Grand Theft Auto IV főszereplőjének kedvezne (és poénos lenne, ha bowlingozni kellene vele). Ezt a listát lehetne még sorolni.

A Rockstar lehetőségei határtalanok. Csak ki kellene használni őket.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu