Lélegeztetőgépen a Vampire: The Masquerade – Bloodhunt!

A játék elérhető marad, de további frissítéseket és tartalmakat már nem fog kapni a Sharkmobtól…

 

Ha egy free-to-play battle royale játék már nem kap új frissítéseket, és csak a szerverek maradnak bekapcsolva, az már azt jelenti, hogy lélegeztetőgépen van a játék, és már nincs messze attól, hogy lekapcsolják a szervereket. Viszont a Vampire: The Masquerade – Bloodhunt esete (a játék amúgy PlayStation 5-re és PC-re (Steam érhető el) kissé szomorú, mert a játék alig egy éve, hogy megjelent! 2022. április 27-én indult el a Sötétség világában játszódó battle royale, szóval elég rövi idő alatt jutott el ide…

A Sharkmob a weboldalán közölte, hogy amíg van egy aktív játékostáboruk és közösségük, nem állítják le a szervereket: „A Bloodhunt egy olyan játék, amelyet a népszerű battle royale műfaj kiemelkedő címeként fejlesztettünk ki, ahol arra összpontosítottunk, hogy magával ragadó és egyedi élményt nyújtsunk azoknak a játékosoknak, akik szeretik a könnyen tanulható, de nehezen elsajátítható játékokat. A megjelenés óta azon vagyunk, hogy izgalomba hozzuk és megörvendeztessük a játékosokat, azonban, bár van egy csodálatos és nagyon elkötelezett közösségünk, nem tudtuk elérni a fejlesztés fenntartásához szükséges kritikus tömeget. Ez vezetett minket ahhoz a döntéshez, hogy leállítjuk a Bloodhunt további fejlesztését.

Ezzel együtt a Bloodhunt szerverek továbbra is üzemben maradnak, és a játék továbbra is játszható marad. Célunk, hogy a szerverek addig működjenek, amíg van aktív játékosbázis és közösség. Azok számára, akik élvezik a játékot és folytatni szeretnék, kidolgoztunk néhány megoldást, hogy a játék továbbra is érdekes maradjon. Egy játékon belüli játékos-szavazási rendszert fogunk bevezetni, hogy rendszeresen új dolgokat oldjunk fel, és frissen tartsuk a Bloodhuntot. Részletesebb részleteket fogunk megosztani arról, hogyan működik ez a rendszer, amikor közelebb jutunk a következő frissítésünk kiadásához, amely az utolsó tervezett javítás lesz a Bloodhunthoz. Ezen a frissítésen túl a javítások csak karbantartással kapcsolatosak lesznek.

Szeptember 26-án szeretnénk kikapcsolni a valódi valutás vásárlást is. Mielőtt ez megtörténik, bevezetünk egy olyan módot, amellyel könnyebben lehet játékon belüli tokeneket szerezni, hogy a játékosok ezen időpont után is játszhassanak és kozmetikumokat oldhassanak fel. Bár mi is ugyanolyan szomorúak vagyunk, mint ti, hogy a Bloodhunt fejlesztése most véget ért, tudnotok kell, hogy nehéz döntés volt, és ezt a tapasztalatot magunkkal visszük az elkövetkező játékok fejlesztésébe. Reméljük, hogy még sok élvezetes élményben lesz részetek a Bloodhuntban, és várunk titeket Prága utcáin!”, írta a stúdió.

Tehát nem volt elég nagy érdeklődés…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu