Megvédték Tom Cruise-t nagy covidos botránya miatt

MOZI HÍREK – Hatalmas feltűnést keltett világszerte 2020 karácsonya közeledtével az a hangfelvétel, amelyben Tom Cruise magából kikelve kiabál új filmje, a Mission: Impossible Leszámolás Első Rész stábjának tagjaival, amiért megszegik a világjárvány miatt hozott biztonsági előírásokat.

 

Ez volt az első szuperprodukció, amelyet a Covid-19 alatt forgattak nagyon szigorú szabályok betartásával. Cruise azért borult ki teljesen, mert munkatársai veszélyeztették a produkció elkészültét. A meg nem válogatott szavak miatt a sztár megszólalását nem idézzük betűhíven, az a lényeg, hogy kilátásba helyezte: bárki azonnal repül, aki nem figyel oda a szabályokra.

(Az eredeti felvétel meghallgatható azóta is itt:  Tom Cruise Covid rant – star warns Mission: Impossible crew they’re ‘f***ing gone’ if they break rules on set | The US Sun (the-sun.com)).

Azóta vége a világjárványnak, a Mission: Impossible Leszámolás Első Rész hamarosan mozikba kerül, és a botrány elültével már Hollywood és a fél világ is elismeri, hogy Cruise-nak teljesen igaza volt. Ráadásul a Top Gun: Maverick volt az első szuperprodukció, amely hasonlóan hatalmas bevételt hozott, mint a Covid előtti társai, úgyhogy a sztár erkölcsi és szakmai árfolyama nagyot emelkedett.

A biztonság kedvéért a Mission: Impossible Leszámolás Első Rész rendezője, Christopher McQuarrie ismét hangsúlyozta az Entertainment Weeklynek adott interjújában, mennyire jogos volt Cruise kirohanása: „Mindez nagyon bonyolult és nagyon bizonytalan időszakban történt. Azért harcoltunk, hogy életben tartsuk a szakmát, hogy az embereknek legyen munkájuk, hogy működjön a stúdió meg a mozik, ahogyan most is tesszük. Örülünk, hogy szinte mindenki megértette, mi volt ezzel a cél.”

(Mission: Impossible Dead Reckoning Part One – hazai bemutató: 2023. július 13.)

Forrás: UIP

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu