BREAKING: Megtudtuk, mikor mutatkozik be a Mortal Kombat 12!

A Mortal Kombat rajongóknak már csak néhány órájuk maradt felkészülni. Ugyanis végre megerősítették a játék hivatalos bemutatójának időpontját!

 

 

A széria alkotója, Ed Boon a Twitteren trollkodott a rajongókkal a Mortal Kombat 12-vel kapcsolatban. A franchise hivatalos közösségi média csatornáin teaser videókat tettek közzé. Az egyik teaser videó alig mutatott többet egy homokszemnél, mégis elég volt ahhoz, hogy a rajongók felbolyduljanak. A második teaser egy ketyegő órát mutatott. Azt sugallta, hogy a 12. játék valójában egy reboot lesz. Most pedig a harmadik teaser megerősítette, hogy a rajongók mikor tudhatnak meg többet a játékról hivatalos formában.

A legújabb Mortal Kombat 12 teaser az előzőt követi: at mutatja, hogy egy lakat az 1-es számon időzik, majd az órán lévő üveg összetörik.

A képernyő ezután megjelenik, hogy „IT IS TIME”, majd közlik: május 18-án, csütörtökön, reggel 6 órakor (PT) lesz az új Mortal Kombat-játék leleplezési dátuma. (Magyar idő szerint ma délután 3 körül.) Nem világos, hogy a leleplezés mennyire lehet kiterjedt. Az legalábbis biztos, hogy a rajongók számíthatnak egy trailerre. Ez néhány karaktert mutat be, akik a játékosok listáján szerepelnek majd.

Ami azt illeti, néhány információ már korábban kiszivárgott a projektről az internetre. Ezek szerint az MK 12 valóban egy reboot lesz. Egyesek szerint Mortal Kombat 1 lesz a címe. A játékban állítólag az eredeti játék főszereplői is szerepelnek majd, és elképzelhető, hogy néhány meglepő vendégszereplő is bekerül a programba.

Ha hinni lehet a kiszivárgott információknak és pletykáknak, akkor az MK 12 vendégszereplői között olyan karakterek szerepelhetnek, mint Homelander a The Boysból, Conan a barbár és Peacemaker.

A rajongóknak mindig óvatosan kell kezelniük a kiszivárgásokat, de mindenképpen érdekes lesz látni, hogy a május 18-i nagy leleplezés részeként megerősítést nyer-e bármelyik kiszivárgott információ.

A Mortal Kombat 12 idén májusi leleplezésére már jó ideje utaltak. Így jó látni, hogy végre tényleg megtörténik. A széria rajongóinak rá kell hangolódniuk a leleplező eseményre. Mindenesetre hamarosan megtudhatjuk, igazak-e a kiszivárgások, és hogy mit tartogat még az új játék.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu