Hivatalos: már készül a Mortal Kombat 12 – az is kiderült, mikorra várható!

A Mortal Kombat 12 immár hivatalosan is úton van, amit nem akárki jelentett be kissé „radar alatt”…

 

 

Még idén érkezik a Mortal Kombat 12, jelentette be a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója és elnöke csütörtökön egy befektetői telefonbeszélgetésen. David Zaslav, a Warner Bros. főnöke elmondta, hogy a Rocksteady Studios Suicide Squad: Kill the Justice League című játékával együtt valamikor 2023-ban jelenik meg a Mortal Kombat franchise következő játéka.

Zaslav leleplezése a Mortal Kombat-sorozathoz képest atipikusan sallangmentes volt. Elmondta a befektetőknek és a médiának, hogy a Warner Bros. Discovery „ambiciózus launch-prognózisokkal” rendelkezik mind az új Suicide Squad-játék, mind a Mortal Kombat 12 esetében.

A Warner Bros. Discovery tulajdonában lévő NetherRealm Studios fejlesztőcég még nem nyilatkozott nyilvánosan a Mortal Kombat 12-ről.

A sorozat társalkotója, Ed Boon azonban korábban a Twitteren utalt arra, hogy 2023-ban érkezik egy új játék a NetherRealmtől, és reményét fejezte ki, hogy a The Boys Homelander „jól illeszkedne” a Mortal Kombat-listába vendégkarakterként. (A NetherRealm már megerősített egy másik projektet, a Mortal Kombat: Onslaught mobil RPG-t, a tervek szerint még idén megjelenik.)

A NetherRealm legutóbbi Mortal Kombat-játéka, a Mortal Kombat 11 2019 áprilisában jelent meg. A fejlesztő további 12 karakterrel egészítette ki a játékosok listáját, és 2020-ig egy Aftermath nevű kiegészítő csomagot is kiadott. 2021-ben a stúdió azt mondta, hogy „a következő projektjére koncentrál”, miután több mint két évig támogatta a Mortal Kombat 11-et.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu