Ed Boon elárulta, mikor jöhet a NetherRealm következő Mortal Kombat-játéka?!

A Mortal Kombat és az Injustice kreatív igazgatója, Ed Boon a NetherRealm Studios következő játékának előzetes megjelenési ablakára utalt.

 

 

Ed Boon, a NetherRealm Studios Mortal Kombat és Injustice kreatív igazgatója tegnap érdekes dolgot mondott. Sok Mortal Kombat-rajongó reménykedett abban, hogy a The Game Awards 2022 során, ahol a NetherRealm korábbi projektjeit is leleplezte, nagy bejelentést tesznek. Sajnos a NetherRealm nem vett részt az eseményen. Boon ehelyett úgy döntött, hogy a NetherRealm következő játékáról szóló híreket egy meglepetésszerű Twitter „Kérdezz bármit” formájában osztja meg.

A NetherRealm Studios státusza azóta a levegőben lóg, mióta az AT&T leválasztotta a WarnerMedia-t és egyesítette a Discoveryvel.

Egy meglepetésszerű Twitter AMA-ban Ed Boon őszintén válaszolt a Mortal Kombat és az Injustice rajongóinak számos kérdésére. Kevesen számítottak arra, hogy Boon egy olyan közvetlen kérdésre is válaszol, mint hogy mi a NetherRealm következő projektjének megjelenési ablaka. Boon mégis így válaszolt: „Erre tényleg nem kéne 23-választ adnom”. Más szóval Boon arra célozgat, hogy a NetherRealm következő játéka előzetes tervek szerint 2023-ban jelenhet meg.

Boon több más válasza további érdekes részletekkel egészíti ki a NetherRealm fejlesztés alatt álló munkálatait. Elmondta, hogy „a jelek arra utalnak, hogy igen”, a 2023-as leleplezésre. Ugyanakkor azt is tisztázza, hogy „nem tudja megmondani”, mikor érkezik a Mortal Kombat 12. Azt sem árulta el, mikor tudhatják meg a rajongók, hogy min dolgozik a NetherRealm.

Ennek ellenére az, hogy egy Twitter-szálon utalt arra, hogy a NetherRealm következő játékát 2023-ban jelenthetik be és adhatják ki, enyhén szólva is meglepő.

Boon néhány olyan témát is körbetáncol, amelyekről már régóta pletykálnak, anélkül, hogy közvetlenül foglalkozna velük. Például arról, hogy a NetherRealm következő játéka a Mortal Kombat 12 és nem az Injustice 3 lesz. Boon a Mortal Kombattal kapcsolatban sok kérdésre válaszol a témában, de amikor megkérdezik tőle, hogy készítik-e az Injustice 3-at, azt mondja, hogy reméli, hogy megkapja a lehetőséget. Arról is pletykálnak, hogy a NetherRealmot eladhatják, és Boon valóban kétesélyesnek tűnik a jövőbeli projektekkel és a cross-media ajánlatokkal kapcsolatban.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu