Super Mario Bros.: lehet egy előzetes ennél őszintébb (és frappánsabb)?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Screen Junkiesnak a Super Mario Bros.: A film számára készült Honest Trailer Zack Snydert veszi célba, és gúnyolódik azon, hogy mennyire imádja a lassított felvételeket.

 

 

A Super Mario Bros.: A film „őszinte előzetese” kigúnyolja a Zack Snydernél gyakori lassított felvételek használatát. A Nintendo ikonikus videójáték-franchise alapján készült animációs adaptáció Mariót (Chris Pratt) követi, akinek Peach hercegnővel (Anya Taylor-Joy), Toaddal (Keegan-Michael Key) és Donkey Konggal (Seth Rogen) kell szövetkeznie, hogy kiszabadítsa testvérét, Luigit (Charlie Day) Bowsertől (Jack Black), mielőtt a gonosztevő meghódítja a Gomba Királyságot.

A Super Mario Bros. film a közönség pozitív fogadtatása mellett került a mozikba. Világszerte több mint 1,2 milliárd dollárt keresett, ezzel rekordot döntött a legtöbb bevételt hozó videójátékos filmek között. Jelenleg a 2023-as év legtöbb bevételt hozó filmje.

A videó Snydert egy jövőbeli Max Payne-adaptáció rendezőjeként képzeli el, amely videójáték-széria arról híres, hogy fő játékmechanizmusa a lassított akció.

A rendező alkalmas az összehasonlítás szempontjából. Főleg, mivel a legjelentősebb filmjei, köztük a 300, a Sucker Punch és az Igazság Ligája is nagymértékben tartalmaznak lassított felvételeket. A Screen Junkies emellett kifigurázza Luigi kevés képernyőidejét. Valamint Rogen és Key kötelező szereposztását. Továbbá azt, hogy Bowser egyszerűen csak egy animált változata Blacknek.

Bár folytatást még nem jelentettek be, a Super Mario Bros.: A film átütő pénzügyi sikere egyértelmű. Emiatt több mint valószínű, hogy a Nintendót és az Illuminationt egy mozifranchise létrehozására ösztönzi. Mivel Luigi nagyrészt kimaradt a filmből, egy esetleges folytatásban időt kaphat a csillogásra. Black nemrég a Screen Rantnek beszélt, és érdeklődését fejezte ki egy Bowser bosszúja történet iránt a film végső eseményei után. Mivel ez a mozi valószínűleg az év egyik legnagyobb filmje lesz, Hollywood minden bizonnyal felfigyelt rá. Ha így van, már számos újabb adaptáció lehet fejlesztés alatt.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu