Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged: újabb kicsi kocsik a Milestone-tól [VIDEO]

Sikeres volt az első rész, így nem meglepő, hogy már a folytatáson dolgozik az olasz csapat.

 

Érdekesség, hogy a játékot az a billbil-kun szivárogtatta ki, aki a PlayStation Plus Essential listáját szokta, ám tegnap érdekes módon nem hallottunk tőle semmit sem (és látván a júniusi hármast, nem sokról maradna le, aki kihagyná a hónapot). Ha úgy gondoltuk, hogy az első rész fantasztikus volt, akkor készüljünk az újításokra. Csináljunk helyet a virtuális polcon, mert több mint 130 járműhöz férhetünk hozzá, és még több fajta van belőlük. Nem csak a Hot Wheels Originals, hanem a Hot Wheels Monster Trucks és a szórakoztatóipar világából származó járművek is felbukkannak. Motorkerékpárokkal és ATV-kkel is száguldozhatunk. Mindegyiknek egyedi stílusa van, így minden pályán a legstratégikusabban vehetjük fel a versenyt! Egy vadonatúj rendszer fogja meghatározni a járművek kategóriáját, amelyeket a dedikált képességfával fejleszthetünk; ez közvetlenül befolyásolja a teljesítményüket, így járművünk megállíthatatlanná válhat.

Legyen szó egy külvárosi ház hátsó udvaráról vagy egy vadnyugati falu minigolfpályájáról, pályáinkat a leglenyűgözőbb környezet fogja körülvenni! Fedezzük fel az öt vadonatúj helyszínt, sajátítsuk el a titkaikat. Az új terepek egy másik fantasztikus újdonságot jelentenek, amelyek még izgalmasabbá és kihívást jelentőbbé teszik a versenyeket. A fű, a homok és a többi közvetlenül befolyásolja majd a jármű kezelhetőségét: ezt érdemes szem előtt tartani, amikor kiválasztjuk, melyikkel indulunk versenyezni, mivel a stratégia most még nagyobb szerepet játszik! Az új kampánymód egy vadonatúj és eredeti történetvezérelt kalandot kínál! A várost támadás éri, és mi menthetjük meg a lényektől az izgalmas, dedikált versenyek és kihívások megnyerésével! Mielőtt lenyűgöznénk ellenfeleinket egy nagyszerű győzelemmel, hagyjuk őket szájtátva az új, őrült mozdulatokkal: a Drift és a Boost mellett megmutathatjuk az Lateral Dash-t (rövid löket), illetve a szimpla és dupla ugrást. Használjuk őket okosan és a megfelelő időben, hogy kilökhessük ellenfeleinket, vagy átjussunk az akadályokon. Az ugrásokkal levágásokat is találhatunk.

Mindegy, hogy egy minden versenyt adrenalinnal teli eseménnyé tevő fenegyerekek, határokat feszegetők, vagy a nagy ütközések rjaongói vagyunk, ugyanis a Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged mindezt, és még annál is többet nyújt. Különböző játékmódok lesznek offline és online egyaránt, továbbá visszatér a pálya- és festésszerkesztő is. Készítsük el álmaink pályáját a nagy teljesítményű pályaszerkesztővel, vagy versenyezzünk a közösség legjobb alkotásain! A gyönyörű pályák fantasztikus autókat kívánnak: az új és továbbfejlesztett Livery Editor az, amire szükségünk lehet. Ebben lesz egy matricaszerkesztő is, így megtervezhetjük és elmenthetjük a mintákat és formákat, hogy megalkothassuk a remekművünket.

A Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged október 19-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. A játék 50/70/90 euró lesz. Az alap kiadás mellett a Deluxe az első, a Legendary verzió pedig a második season passt is tartalmazza.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu