Két Diablo IV kiegészítő már biztosan készül!

Ma jelent meg a játék (és annak rendje és módja szerint a szerverek már megint nem bírják, ismét bizonyítva, hogy az élő szolgáltatású, live service modellt el kellene végre felejteni), és már most azt mondja a franchise vezetője, hogy tartalmilag hosszabb távra is előre tekintenek.

 

A Kinda Funny-nak adott interjújában Rod Fergusson, a Diablo általános igazgatója nem csak arról beszélt, hogy milyen kritikai fogadtatásban részesült a felettébb pénzéhes Diablo: Immortal után a franchise negyedik fő része, hanem arról is, hogy nagyobb tartalmi frissítésekben is gondolkodik az Activision Blizzard King: „Miközben itt ülök, épp most indítjuk el az alapjátékot, befejezzük az első szezont [tartalmilag], dolgozunk a másodikon, dolgozunk az első kiegészítőn, most kezdjük el a második fejlesztését… most dolgozunk rajta [nevet], és még útnak sem eresztettük a Diablo IV-et!”, mondta Fergusson, aki korábban a Gears of War „fejese” volt.

Decemberben Joe Shely, a Diablo IV rendezője is már utalt arra egy másik interjúban, hogy „gyakori” kiegészítők lesznek, és új történeteket, küldetéseket kínálnak bennük: „A Diablo IV megjelenése csak a kezdet. A játékot fejlesztő csapat utána át fog térni a live service munkára, és a kiegészítőkön fog dolgozni. Gyakran fogjuk [kiadni] ezeket. Új történeteket, küldetéseket és karakter osztályokat tartalmaznak. A live service negyedévente ad ki új szezont. Ezek sokkal nagyobb léptékű új funkciókat tartalmaznak, mint amilyeneket például a Diablo III-ban láttunk, mert ismétlem, az összes ember, aki a játékot fejleszt, a szezonokon és a kiegészítőkön fog dolgozni. Lesz egy season pass is, amely az egyes szezonok és szezonális funkciók kísérőjeként szolgál majd.”

Az új karakterosztályok esetében a logikus lépés a Crusader és a Paladin lenne, de a Monk és a Witch Doctor is felbukkant már rajongói kérésként, így lesz miből a fejlesztőknek választani. A 2012-es Diablo III (ami PC-n már csak internetkapcsolattal és szerverekhez való kapcsolódással volt játszható) mindössze egy kiegészítőt kapott. A Reaper of Souls az ötödik act mellett a Crusader karakterrel, a kaland móddal, vagy például a Nephalem Riftekkel bővített…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu