A Jurassic World Evolution 2 ingyenes frissítéssel ünnepli a Jurassic Park film 30 éves szülinapját

A Frontier Developments plc (AIM: FDEV, „Frontier”) ma bejelentette, hogy a Jurassic World Evolution 2 játékosai június 8-án, csütörtökön ingyenes alapjáték-frissítést kapnak a Jurassic Park című úttörő, kasszasiker kalandfilm 30. évfordulója alkalmából. A frissítés minden játékos számára elérhető lesz PC-n a Steamen, az Epic Games Store-on, a Windows Store-on és a GeForce Now-on keresztül, valamint PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 és Xbox One konzolokon.

 

„Öleld magadhoz a 65 millió évvel ezelőtti nosztalgiát több mint 20 ikonikus díszletelemmel, amelyek azonnal felismerhetőek a Universal Pictures és az Amblin Entertainment 1993-as népszerű filmjéből.” A frissítés mindent tartalmaz, amire a játékosoknak szükségük van ahhoz, hogy megtervezzék a Jurassic Park végső tiszteletét – a mindig mosolygós Mr. DNA, a park eredeti oktató kabalafigurájának színes szobrától kezdve az eredeti filmből ismert klasszikus légzsilipkapukig.

A rajongók egy új transzparens ívet is felállíthatnak, amelyen a felejthetetlen „Amikor a dinoszauruszok uralták a Földet” felirat olvasható, megépíthetik a Les Gigantes falfestményt, amely a Timre és Lexre vadászó, frissen megszökött Velociraptorok jeleneteit idézi meg, és elhelyezhetik a Power Bunkert, amelyben a film néhány központi szereplője keres menedéket.

A frissítés részeként a játékosok a vendégeket és a személyzetet is irányíthatják parkjaikban a klasszikus ösvények segítségével, amelyek hűen idézik meg a Jurassic Park megfelelőit. A frissítést további dekorációs elemek egészítik ki, mint például a T. rex és az Alamosaurus csontvázak, az örökké emlékezetes „Nagy halom …”, a Kis villanypásztor és még sok más.

A PlayStation Plus előfizetők ebben a hónapban a Jurassic World Evolution 2-ben is megteremthetik álmaik dinoszauruszparkját, az alapjáték pedig egész júniusban ingyenesen elérhető a platformon.

Az egészhez mondjuk még annyit tegyünk hozzá, hogy az eredeti Michael Crichton regény 1990-ben, három évvel korábban jelent meg, amely a maga nemében legalább akkora bestseller volt a könyvkiadások szintjén, mint Spielberg adaptációja három évvel később…

Forrás: Heavenmedia sajtóanyag

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu