[XGS 2023] Dungeons of Hinterberg: az osztrák Alpok, ahogy még nem láttuk [VIDEO]

A Microbird és a Curve Games egy olyan játékkal rukkolt elő, ami egyrészt akció-RPG, másrészt pedig egy közösségi szimulátor… és mindez az osztrák Alpokban játszódik.

 

Egy karddal és egy túrázóknak készített könyvvel felfegyverkezve fedezzük fel Hinterberg gyönyörű alpesi faluját, illetve a dungeonökben rejlő varázslatot. Sajátítsuk el a mágiát, oldjunk meg rejtvényeket és győzzünk le szörnyeket. Készüljünk fel egy nyaralásra az osztrák Alpok egy modernkori falujában, ám túrázás vagy síelés helyett szörnyeket fogunk hentelni, lootolunk, illetve puzzle-ket oldunk meg. Hinterberg környékén nemrég 25 mágiával teli dungeon jelent meg, a szörnyölés pedig a turisták egyik fő látványosságává vált, ami a világ minden tájáról vonzza a kalandorokat a kis faluba. Snowboardozzunk le egy gleccseren, száguldozzunk az erdőben, másszunk hegyet, vagy csak igyunk egy kávét a tónál; nem lesz Nincs hiány felfedeznivalóból, miközben a következő dungeont keressük.

Hinterbergben minden sarkon szörnyek leselkednek ránk. Kard- és varázslótudásunk elengedhetetlen ahhoz, hogy távol tudjuk tartani őket. Használjuk ki a szelet, varázsoljunk hódeszkát a semmiből, vagy fagyasszuk meg az ellenségeidet egy jégkockába. A dungeonök leküzdéséhez többre van szükség, mint az élvonalbeli sportfelszerelés és egy jó kardkar, mivel tele vannak rejtvényekkel, amelyek meglepnek és kihívást jelentenek. Használjuk a fejünk, a varázserőnk és minden bevethető trükköt a megoldásuk érdekében. Töltsük az éjszakákat azzal, hogy barátságokat kötünk a helyiekkel és más kalandorokkal. Néhányan közülük segítenek majd erősebbé válni vagy új trükköket tanítani, mások pedig csak az izgalom és a szelfik miatt vannak itt… De a jó kapcsolatok nem csak emlékezetesebbé teszik az ittlétet, hiszen ezek tesznek minket jobb vadásszá.

Regina Reisinger, a Microbird társalapítója a sajtóközleményben ezt írta: „A [Dungeons of] Hinterberggel az a célunk, hogy egy igazán különleges helyet hozzunk létre, amelyet felfedezhetünk. A stilizált művészettől kezdve a modern, de fantasztikus alpesi környezetig a Dungeons of Hinterberg egy egyedülálló vakációra visz el, ami tele van szörnyöléssel és rejtvényfejtéssel.”

A Dungeons of Hinterberg tavasszal fog megjelenni Xbox Series-re és PC-re (Steam). Az Xbox Game Passon is fenn lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu