Flash – a Villám: Zod visszatér, de az őt alakító Michael Shannon meghökkentő dolgot nyilatkozott erről!

MOZI HÍREK – Michael Shannon, aki korábban a Man of Steel-ben játszotta General Zod-ot, visszatér a Flash-ben, de nem elégedett az élménnyel.

 

Michael Shannon, aki a Man of Steel-ben játszotta General Zod-ot, azt mondta, hogy nem volt kielégítő számára a szerepben való visszatérés a Flash-ben. Shannon korábban azt állította, hogy „kicsit zavart volt”, amikor először kapta meg az ajánlatot, hogy visszatérjen General Zod-ként. Shannon reakciója érthető, hiszen a Man of Steel-ben Superman eltöri General Zod nyakát. De ezekben a multiverzumos filmekben bármelyik karakter visszatérhet.

A Flash a Flashpoint című képregényen alapul, ahol Barry Allen a szupersebességét használja fel arra, hogy visszautazzon az időben, és megmentse az anyját. Ez egy alternatív idősíkot eredményez, ahol minden más. A trailerekben a rajongók egy második Barry Allent látnak, akit Ezra Miller játszik, Ben Affleck visszatér Batman-ként, és Michael Keaton visszatér az alternatív idősík Batman-jeként. Sasha Calle a Supergirl-t játsza, és General Zod-nak nincs eltört nyaka.

Egy interjúban a Collider-rel Shannon beszélt arról, hogy milyen volt 10 év után visszatérni General Zod-ként. „Igen. Nem fogok hazudni, nem volt igazán kielégítő számomra, mint színész,” mondta. „Ezek a multiverzumos filmek olyanok, mintha valaki akciófigurákkal játszana. Olyan, mint ‘Itt van ez a személy. Itt van az a személy. És harcolnak!'” Shannon azt mondta, hogy jobban szerette, amit Zack Snyder tett a karakterrel a Man of Steel-ben. „Nem igazán az a mély karaktertanulmány a helyzet, amit őszintén éreztem, hogy a Man of Steel volt.” Shannon nem szerette, ahogy a stúdió kezelte Snyder és DC filmjeit.

A Pókember-univerzum filmekkel, az Everything Everywhere All at Once-szal, a Pókember: Nincs hazaút-tal, a Doktor Strange a Multiverzum őrületében-nel és most a Flash-sel ezek a multiverzumos kasszasiker filmek divatossá váltak. Az nézőknek tetszik, ha kedvenc karaktereik visszatérnek, vagy ha egy adott színész kameózik, ami a filmen kívül többet jelent, mint benne. Azonban néha olyan érzés, mintha „akciófigurákkal játszanánk”, ami szórakoztató, de nem mindig van sok mélysége.

Annak ellenére, hogy nem volt elégedett Zod szerepével a Flash-ben, Shannon azt mondta, hogy izgatottan várja Miller alakítását a Flash-ben. Shannon azt is mondta, hogy Millernek ebben a filmben elég őrült dolgot kell csinálnia. Shannon valószínűleg arra utal, hogy Miller két karaktert játszik a Flash-ben. Néhány rajongó spekulál arra, hogy az egyik karakter lehet a Reverse Flash, de a rajongóknak nem kell túl sokáig várniuk.

A Flash 2023. június 16-án kerül a mozikba, mi már láttuk, a kritikát itt olvashatjátok.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu