Hatalmas akció a Steam-en: egy rakás ingyenes játék és 90% feletti leárazás várja a vásárlókat!

Ki ne szeretné az ingyenes játékokat és az akciókat? Mit szólnál hat ingyenes játékhoz a Steam nevében, akik egy hatalmas ajándékozással kedveskednek a felhasználóknak, mindenféle kötöttségek nélkül.

 

 

A Steam-től nem idegenek az ingyenes játékajándékok és a jó ajánlatok. Jelenleg a Tekken 8-at a megjelenés előtt játszhatják a felhasználók, valamint egy hamarosan megjelenő metroidvania játékot, mindkettőt ingyen. A játékáruház platformja rendszeresen teljesen ingyenesen kényezteti játékosait új címekkel, amelyeket letölthetnek és örökre megtarthatnak.

Ezúttal hat játékot kínál: Ashes to Ashes, Death Roads, Street Sense 2, Grand Emprise, Their Land és Bunker Builder.

Az Ashes to Ashesben a hírhedt élőhalott fegyverforgató Quinn del Ramóként lövöldözhetsz. A Death Roads: Tournament Prologue lehetővé teszi számodra, hogy megtapasztald a példátlan autós csatákat a halálos versenyzés izgalmának, a pakliépítés stratégiai mélységének és a roguelite játékmenet kiszámíthatatlanságának egyesítésével. Válassz egy képzett versenyzőt, egy erős járművet, egy fegyverarzenált és támogató szponzorokat, hogy legyőzd a taktikai kihívásokat.

A Street Sense 2 talán a legkevésbé érdekes a csapatból, hacsak nem tanulsz vezetési vizsgára. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jobbá váljanak a vezetésben. A Grand Emprise ellenben egy időutazás a történelemben. Dinoszaurusz-lovaglás, crafting és mindenféle kaland várja a játékosokat.

A Their Land egy első személyű akció-kalandjáték rejtvényekkel és egy izgalmas történettel, legalábbis a fejlesztők ígérete szerint. A Bunker Builderrel: A Prologue pedig, mint azt már a címe alapján is sejthetjük, egy bunkerépítő játék. Elég profinak tűnik, de most magad is megbizonyosodhatsz róla, hála a Steam akciójának.

Nem világos, hogy ez a jelenlegi ajánlat meddig tart, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak korlátozott idő áll rendelkezésükre, hogy megnézzék a játékokat, és eldöntsék, melyiket szeretnék megtartani.

 

Száz dollárnyi játék egy tízesért a Steam-en?!

 

A Fanatical jelenleg egy hat Steam-játékot tartalmazó csomagot kínál körülbelül 109 dollár értékben, mindössze 8 dollárért. (Ez közel 38 000 forintnyi játék 2 700-ért!) A csomagban olyan nagynevű címek találhatók, mint a Dead Island: Riptide, valamint néhány indie játékot. Középpontjában az első személyű lövöldözős játékok állnak. Tökéletes választás azoknak a játékosoknak, akik szeretnek a legjobb FPS-játékokkal játszani PC-n.

A Fight Shoot Survive Bundle néven ismert Fanatical új ajánlata a Dead Island: Riptide (19,99 dollár), Golden Light (19,99 dollár), BPM: Bullets per Minute (19,99 dollár), Survive the Nights (24,99 dollár), Hands of Necromancy (8,99 dollár) és The Citadel (14,99 dollár) mindössze 7,99 dollárért. Ezek mind a Steamen elérhető indie első személyű lövöldözős játékok, és az első négy közülük játszható a Steam Deck-en.

A Fight Shoot Survive Bundle csomagban elérhető játékok:

  • BPM: Bullets per Minute
  • Dead Island: Riptide Definitive Edition
  • Golden Light
  • Hands of the Necromancy
  • Survive the Nights
  • The Citadel

 

Sok játékos emlékszik még a Dead Island: Riptide-ra például. Ez a nemrég hatalmas eladásokkal debütált nagy sikerű Dead Island 2 elődje. Egy másik kiemelkedő játék a BPM, egy gyors tempójú FPS, amely a ritmusra és az ellenség golyópokolra juttatására összpontosít. Leginkább a nemrég megjelent Hi-Fi Rush-ra hasonlít.

További játékok közé tartozik a Golden Light, amely egy furcsa roguelike túlélő horror FPS online co-op játékkal, valamint a Marathon és a Doom ihlette The Citadel, mindkettő több mint 90%-os pozitív értékeléssel rendelkezik a Steamen.

A Hands of Necromancy a The Citadelhez hasonló utat követ. A Hexenből merít ihletet, és fegyverek helyett egy nekromanta helyére ülteti a játékost. A Survive the Nights ezzel szemben a túlélési szempontokra összpontosít, és stratégiát igényel. A játékosoknak nappal meg kell erősíteniük otthonukat, hogy biztonságban legyenek a veszélyes éjszaka alatt.

Forrás: Twitter, Fanatical

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu