Mel Gibson ellentmondásos feltűnése az új John Wick-spinoffban sokaknál kiverte a biztosítékot

MOZI HÍREK – Megvédte Mel Gibson szereposztását a The Continental című sorozatban a John Wick spin-off producere.

 

 

A The Continental még idén érkezik a John Wick-univerzum bővítéseként. A sorozatban új karakterek is feltűnnek. Köztük Cormac, a The Continental tulajdonosa, akit Mel Gibson alakít. Természetesen az elmúlt években számos vitába keveredett Gibson szereposztása elég sok visszhangot váltott ki az interneten. Ám Basil Iwanyk executive producer nemrég megvédte a döntést, és az IGN-nek megjegyezte, hogy Gibson múltjáról nem is esett szó.

„Egyszerűen nem volt semmilyen megfontolás erről. Nem. Szerintem megfelelt a szerepnek, megfelelt annak, amire szükségünk volt a filmes múltja alapján. A többi dolgot pedig hagyom, hogy mások vitassák meg, mert ez nem egy fekete-fehér kérdés, és nem akarok hangzatos és kattintgatós lenni. Ez egy trükkös játék, amibe bele lehet menni. Nekem megvan a saját személyes meggyőződésem az életben és miegymás mindenről, de azért vagyok itt, hogy szórakoztassak. A karrierem korábbi szakaszában nem voltam ennyire óvatos. De van egy olyan súlya, amit hozott, amit a korábbi szerepeiből hozott, és amit csinált, amire szükségünk volt ehhez a szerephez.”

„Nem hiszem, hogy bárki is jobban illett volna bele, mondjuk így, csak a képességeivel és a tapasztalatával.”

Mel Gibson az 1980-as évektől egészen a 2000-es évek közepéig Hollywood egyik legnagyobb sztárja volt. Olyan filmekkel, mint a Halálos fegyver franchise, az Oscar-díjas Rettenthetetlen és még sok más. A dolgok a Gibson által rendezett Passió (The Passion of the Christ) megjelenése után kezdtek rossz irányba menni. A filmet antiszemitizmus vádjával illették, ami a következő években a magánéletében történt incidensek miatt kísértette a színészt. Annak ellenére, hogy az elmúlt évtizedben sikerült néhány komoly szerepet szereznie, Gibson többnyire feketelistára került Hollywoodban. Emiatt a The Continentalban való szereplése sokak számára vörös posztót jelent.

A The Continental visszamegy a filmek előtti időkbe, hogy egy kicsit többet fedezzen fel a hírhedt szállodáról és annak halálos lakóiról. A széria produkciója az eredeti bejelentés óta többször is változott, de végül megállapodtak abban, hogy idén szeptemberben háromrészes lesz a Peacockon. A minisorozat első trailere már adott egy kis ízelítőt abból, hogy mi várható, de még mindig sok minden ismeretlen a John Wick-franchise legújabb darabjáról. A sorozatban a John Wick állandó szereplőinek, Winstonnak és Charonnak a fiatalabb változatát láthatjuk majd. Őket a filmekben Ian McShane, illetve a néhai Lance Reddick alakított. Állítólag mélyen belemerülünk majd a hotel mitológiájába.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu