Super Mario Bros. Wonder: két dimenzióban is platformerkedik Mario [VIDEO]

…viszont az elefántos kinézete kissé ijesztő. Elefánt? Miért éppen… elefánt?

 

A Nintendo Directen több játékot is bejelentett a japán cég, és bizony több meglepő projektet is bejelentettek (például lesz egy új alkotás, amiben Princess Peach kapja a főszerepet, de az eredetileg SNES-re készített Super Mario RPG-ből is jön egy remake, ami azért is meglepő, mert az eredetit a Square készítette). Ezek közé tartozik a 2D-s platformer Super Mario Bros. Wonder is, ami a Nintendo szerint a 2D-s oldalnézetes Super Mario Bros. játékok következő evolúciójaként kezelendő. Amikor a játékban megérintünk egy csodavirágot, a világ csodái feloldódnak előttünk.

A csövek életre kelhetnek, ellenségek hordái jelenhetnek meg, a karakterek pedig megváltoztathatják kinézetüket. Ezek a koncepciók kiszámíthatatlan módon átalakíthatják a játékmenetet, így izgalom és különböző meglepetések várnak minden pályán. A Super Mario Bros. Wonderben Peach hercegnő, Daisy hercegnő és Yoshi is játszható karakterek lesznek. Így nem csak a megszokott Mario, Luigi, Peach, Toad négyesről van szó (őket például a Super Mario 3D Worldben láthattuk; ez egyike volt a Wii U-ról Switch-re átporolt játékoknak). A Super Mario Bros. Wonderben debütál Mario legújabb power-upja, amellyel át tud változni Elefánt Marióvá! Ezek után joggal kérdezhetjük meg, hogy még milyen csodákat rejthet még ez a játék?

Már most elkezdtek rajongói rajzok, Photoshopok készülni Elefánt Marioból, úgyhogy nyugodtan mondhatjuk, hogy ezzel a bejelentéssel a Nintendo már most fel tudta kelteni a közönség figyelmét, ami mindenesetre remek ingyen reklám lesz a japán cégnek, ami továbbra is hajlamos a saját ízlése szerint értelmezni a szerzői jogi törvényeket (mert objektíven vizsgálva egy megvásárolt játékból készített biztonsági másolat nem sérti a jogaikat).

A Super Mario Bros. Wonder október 20-án fog megjelenni Nintendo Switch-re. És a Nintendo nem nagyon szokott halasztani (a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdommal megtette, de az sokkal nagyobb kaliberű játék volt).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu