Kettős nézetben is kalandozhatunk az új Indiana Jones játékban, de van egy rossz hírünk is!

Friss hírek szerint az újonnan készülő Indiana Jones játékban vegyesen használható lesz az első és harmadik személyű nézet, ami új szintre emeli a kalandot. Az exkluzív PC-s és Xbox játékot a MachineGames fejleszti – PlayStation verzió tehát nem várható.

 

A héten kiderült, hogy az Indiana Jones játék, amit a MachineGames készít, csak PC-n és Xbox konzolokon lesz elérhető. Ezt a hírt a Bethesda kiadási igazgatójától, Pete Hines-tól tudtuk meg, aki megerősítette, hogy a játék eredetileg több platformra készült, de a Microsoft a Bethesda felvásárlása után újratárgyalta a megállapodást a Lucasfilm-mel.

A legtöbb szakértő erősen abban hitt, hogy a játék több platformon is elérhető lesz, az XboxEra’s Shpeshal Nick azonban már korábban állította, hogy az Indiana Jones játék exkluzív lesz. Nick egy friss podcast epizódban új információkat osztott meg a játékban használt kamera nézetekről. A MachineGames korábban csak első személyű játékokat fejlesztett, de az Indiana Jones talán jobban illik a harmadik személyű nézethez, mint a Naughty Dog’s Uncharted játéka.

Nick forrása szerint a játékban mindkét nézet kombinációja lesz látható, bár ezek fixek lesznek, és nem választhatóak, mint a Bethesda játékokban. Sokan találgatták, hogy az Indiana Jones első vagy harmadik személyben lesz-e játszható. Nick információi szerint mindkettő lesz a játékban. Azt mondta, hogy lesznek specifikus szakaszok, néhány első személyű, néhány harmadik személyű lesz.

Az, hogy harmadik személyű nézeteket is beépítettek a játékba, érdekes választás. Még nem ismert, hogy a harmadik személyű szegmensek korlátozódnak-e a járművekre vagy sem. A vegyes kamera nézet logikus lehet, figyelembe véve, amit a Bethesda Game Studios játékok, mint az Elder Scrolls, Fallout és Starfield játékigazgatója és az Indiana Jones executive producere, Todd Howard mondott a Lex Fridman podcastban.

Todd Howard nagy franchise rajongóként először 2009-ben vetette fel egy Indiana Jones cím ötletét, és bár a játékot majdnem zöld utat adtak, a Bethesda akkor nem rendelkezett elegendő kapacitással a projekt megvalósításához. Pár évvel később újra próbálkozott, és ekkor a MachineGames rendelkezésre állt a játék elkészítéséhez. A legfrissebb pletykák szerint a svéd csapat egy másik projekten is dolgozik, bár ez nem biztos, hogy a Wolfenstein 3 lesz.

Az Indiana Jones játéknak még nincs hivatalos megjelenési dátuma. Azonban figyelembe véve, hogy a stúdió 2019 óta nem adott ki semmit, talán nem vagyunk messze a bejelentéstől.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu