AI írta az új HELL energiaital receptjét, sőt, még meg is „kóstolta”!

TECH HÍREK – Létrejött a világ első energiaitala, melyet teljes mértékben az A.I. (Artificial Intelligence, azaz Mesterséges Intelligencia) fejlesztett ki a HELL ENERGY-vel együttműködve. Az új termék minden komponensét, az összetevők kiválasztásától a designig és marketing eszközökig, az A.I. alakította ki, és digitálisan „megkóstolta” is.

 

Az A.I. képességei lehetővé tették, hogy a világhálón elérhető óriási adatmennyiséget gyorsan feldolgozza, és átfogó ismeretekkel rendelkezzen az energiaitalokról – az összetevők, értékesítési adatok, egészségügyi kutatások, ajánlások és fogyasztói visszajelzések terén. A HELL ENERGY megbízásából az A.I. egy új energiaital receptúrát dolgozott ki, mely az összegyűjtött információk elemzésével jött létre. Az A.I. nemcsak a fogyasztói elvárásokat vette figyelembe, hanem a minőség és íz minél nagyobb mértékű javítását is célul tűzte ki.

Az A.I. a receptúrát többek között vitaminokkal, aminosavakkal és gyógynövénnyel gazdagította, és figyelembe vette az élelmiszeripari szabályozásokat, az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) ajánlásait és az NRV (ajánlott napi bevitel) normákat is.

Az A.I. három ízvariációt alkotott, melyeket digitalizált és „megkóstolt”. A végső döntését prediktív intelligencia, valamint adatok és statisztikák elemzése alapján hozta meg. Így született meg a Tutti-frutti & Berry-blast, amely egy frissítő, gyümölcsös ízvilágot képvisel.

A receptúra titkos, és annak védelméről is az A.I. gondoskodott. A receptet egy biztonsági elemekkel ellátott számítógépen tárolják a HELL ENERGY szikszói gyárában, amelynek helyiségeinek kialakítását szintén az A.I. tervezte. A biztonság érdekében a receptet egy svájci trezorban is megőrzik.

A termék csomagolását is az A.I. tervezte, amely a legújabb trendeknek megfelelő, modern dizájnt kapott, a HELL színvilágára épülően, beleértve az A.I. saját, digitális stílusának beépítését is.

A „HELL A.I.” energiaital rendkívüli, globális szinten is egyedülálló fejlesztés eredménye, így a cég munkatársai úgy döntöttek, hogy a terméket hagyományos módon is letesztelik. A minőségellenőrzésen és vakteszten átesett ital végül sikeresen teljesített.

Az A.I. új lehetőségeket nyit meg a termékfejlesztés területén is, és új szintre emelte az élelmiszeriparban. Az A.I. képes a hatalmas mennyiségű interneten elérhető adat gyors elemzésére, ezzel lerövidítve a termékfejlesztési ciklust. A fejlesztés során különböző képességű A.I. rendszerek dolgoztak együtt, biztosítva a magas szintű innovációt.

A termék a HELL ENERGY szikszói gyárában készül, Európa egyik legmodernebb italgyártó gépsorán, és a megszokott, hagyományos csatornákon keresztül kerül a vásárlókhoz. Július közepétől lesz elérhető Magyarországon, majd a HELL több mint 60 export országában is megjelenik.

Forrás: HELL sajtóközlemény

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu