PlayStation Plus: ezektől a címektől kell érzékeny búcsút vennünk augusztusban!

A PlayStation Plus előfizetési szolgáltatás megerősítette, hogy tíz játék 2023 augusztusában elhagyja az Extra és Premium szinteket.

 

 

A PlayStation Plus Last Chance to Play szekciója megerősített tíz játékot, amelyek 2023 augusztusában távoznak az előfizetési szolgáltatás Extra és Premium szintjéről. Az Essential szint előfizetői számára elérhető ingyenes PS Plus-játékok mindaddig megtarthatók, amíg valaki igénybevételük után is előfizetője marad a PS Plusnak. Ám ugyanez a logika nem vonatkozik az Extra és Premium szinteken keresztül játszható játékokra.

A PS Plus Extra és Premium szinteken keresztül elérhető játékok rotációs rendszerben váltják egymást. A Sony havonta új játékokkal bővíti a szinteket. Ám szintén havonta – általában minden hónap közepe táján – játékokat is kivesz a kínálatból.

Az „Utolsó esély a játékra” szekció tájékoztatja a rajongókat arról, hogy pontosan mely játékok kerülnek ki minden hónapban, és most a rajongók 10 olyan címet ismernek, amelyek valószínűleg 2023 augusztusában kerülnek ki.

A PS Plus Extra és Premium szintek elvesztik a 8-Bit Armies, a Borderlands 3, a Carmageddon: Max Damage, DCL – The Game, GRIP, Nidhogg, The Crew 2, Yakuza 0, Yakuza Kiwami, és Yakuza Kiwami 2. címeket. Konkrét eltávolítási dátumot e sorok írásakor még nem jelentettek be. Ám jó eséllyel augusztus közepén esnek majd ki, amikor a PS Plus Extra és Premium játékok új adagja is bekerül.

 

A 2023 augusztusában távozó PlayStation Plus Extra és Premium játékok:

  • 8-Bit Armies
  • Borderlands 3
  • Carmageddon: Max Damage
  • DCL – The Game
  • GRIP
  • Nidhogg
  • The Crew 2
  • Yakuza 0
  • Yakuza Kiwami
  • Yakuza Kiwami 2

 

A PS Plus Extra és Premium szintekről 2023 augusztusában néhány jelentős cím távozik. A címszereplő könnyen a Borderlands 3 lesz. A Gearbox nagy kooperatív első személyű lövöldözős játéka, amely 2019-es megjelenésekor többnyire pozitív kritikákat kapott. Az év egyik legsikeresebb címe volt. A Borderlands 3 puszta tartalma miatt a PS Plus kínálatából való eltávolítása néhány rajongónak biztosan fájni fog.

A Nidhogg eközben lehet, hogy közel sem olyan híres, mint a Borderlands 3, de még mindig egy olyan minőségi élményt nyújt, amelyet szomorú látni, hogy eltávolították a PS Plus kínálatából.

A Yakuza-franchise rajongói csalódottak lesznek, hogy a Yakuza 0, a Yakuza Kiwami és a Yakuza Kiwami 2 is kikerül. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a Yakuza 0-t gyakran az egész franchise egyik legjobb játékaként emlegetik.

A jó hír az, hogy a PS Plus Extra és Premium előfizetőknek még van idejük végigjátszani ezeket a játékokat, amíg még elérhetőek a szolgáltatáson. Az érdeklődőknek érdemes minél előbb megnézniük a játékokat.

Forrás: Push Square

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu