Barbie: rózsaszín fényár borította be Budapest belvárosát a film kapcsán

MOZI HÍREK – Július 20-án, csütörtök este a Budapest belvárosában található Óriáskerék rózsaszín fénybe öltözött. A szokatlan díszkivilágításra egy film premierjének alkalmából került sor.

 

Egy szokatlan és figyelemfelkeltő eseményre került sor a budapesti Erzsébet téren. Az egyik leglátogatottabb turistacélpont, az Óriáskerék este 9 és éjfél között rózsaszín fényárban tündökölt. A Mattel játékgyártó cég Barbie játékbabájának új, élőszereplős filmje kapcsán került erre sor.

Ez az első alkalom, hogy Barbie, a világhírű játékbaba élőszereplős film formájában jelenik meg a mozikban. A főszerepeket Margot Robbie és Ryan Gosling játsszák.

Török Kata, a Mattel magyarországi marketingvezetője a sajtóanyagban úgy nyilatkozott: „A film bemutatója hatalmas mérföldkő Barbie, immár 64 évre visszanyúló karrierjében.” Hozzátette, hogy a márka mindig a korral halad, és a film bemutatása a játék további fejlődését szimbolizálja.

Az új Barbie film a Barbie és Ken játékbabák kalandjait mutatja be, ahol a szereplők a való világba lépnek, hogy megtapasztalják, mit jelent az igazi tökéletesség, és hogy azt nem a külsőségek határozzák meg.

A Barbie című film július 20-tól elérhető a magyar mozikban az InterCom forgalmazásában. A film megjelenése alkalmából rendezett különleges fényjáték nemcsak a mozirajongókat, hanem a városba látogató turistákat is meglepte, és egyedi vizuális élményt nyújtott.

A film kritikáját itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu