Oppenheimer: elképesztő helyekről kap dicséretet Christopher Nolan új filmje!

MOZI HÍREK – Christopher Nolan Oppenheimer című filmje robbanásokat okoz a mozikban, többek között egy elismert filmrendező részéről is, aki merész állítást tett róla.

 

 

Christopher Nolan Oppenheimer című filmje és Greta Gerwig Barbie-ja ugyanazon a napon kerül a mozikba, amit a rajongók „Barbenheimer-jelenségnek” neveznek. Ahogy közeledik mindkét film bemutatójának időpontja, a kritikusok lelkes kritikái robbanásszerűen eljutnak a közelgő közönséghez. A téma sűrűségét és Nolan zsenialitását nemrégiben egy másik elismert filmrendező méltatta.

Az Oppenheimer Julius Robert Oppenheimer amerikai fizikus, az „atombomba atyja” életét tárja fel, amint nekilát a Manhattan-projektnek.

Ahogy közeledett a premier időpontja, a filmkészítők, a kritikusok és a rajongók, akik a korai vetítéseket látták, elismerően nyilatkoztak a filmről. Legutóbb Paul Schrader író-rendező csatlakozott a „Barbenheimer-mániához”. A Taxisofőr, a Dühöngő bika és a Krisztus utolsó megkísértése forgatókönyvírója egy Facebook-bejegyzésben kiemelte, hogy Nolan eposza „az évszázad legjobb, legfontosabb filmje”. Schrader azt is ajánlotta a közönségnek, hogy ha idén egyetlen filmet látnak a mozikban, akkor az legyen az Oppenheimer.

Schrader nem az egyetlen iparági tag, aki megjegyezte, hogy izgatott a film miatt. Tom Cruise, aki nagy híve a mozikban történő filmnézésnek, a Twitteren keresztül arra biztatta a rajongókat, hogy vegyenek részt a nyáron megrendezésre kerülő dupla filmes eseményen. Oppenheimer, Barbie és Harrison Ford Indiana Jones 5. című filmjére szóló jegyekkel pózolt. „Imádom a dupla filmeket, és nem lehet robbanékonyabb (vagy rózsaszínűbb), mint egy Oppenheimerrel és Barbie-val” – írta Cruise.

A korai vetítések kezdete óta a kritikusok kiváló kritikákat közöltek. Ami a kasszasikereket illeti, az Oppenheimer várhatóan pénzügyi siker lesz. Az előrejelzések szerint 40-49 millió dolláros bevételre számítanak a nyitóhétvégén, míg a Barbie várhatóan 90-110 millió dollárt fog elérni. Természetesen mindkét film kritikáját megtaláljátok a theGeek oldalán, egészen pontosan itt és itt!

Forrás: Twitter, Facebook

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu