Barbie: egy lelkes The Sims 4 játékos elképesztő módon újraalkotta a Malibu villát a filmből!

MOZI HÍREK – Elképesztő Barbie-álomházat alkotott meg The Sims 4-ben egy tehetséges játékos, amit Greta Gerwig sikerfilmje, a Barbie inspirált. A rózsaszín palota, medencével és medencecsúszdával, a medencében pedig úszkáló „KEN”-nel minden játékos álma.

 

Sokan közülük már izgatottan tervezgetik, hogyan költöztetik be Sim karaktereiket a rózsaszín kastélyba. A Barbie számos kreatív marketingfogást használt már, többek között az Xbox-szal készült együttműködést és a Forza Horizon 5 játékban felbukkanó rózsaszín 1956-os Chevrolet Corvette EV-t. Most a The Sims 4 játékosok széleskörű testreszabási lehetőségeit használva alkothatnak meg igazi Barbie álmot.

Egy tehetséges The Sims 4 játékos, Kate Emerald az ikonikus Barbie Malibu Dreamhouse-t hozta létre a játékban, teljes rózsaszínségében. A házat Greta Gerwig filmje inspirálta, ami globálisan 300 millió dolláros bevételt hozott a mozikban, ezért nem meglepő, hogy a játékosok ennyire lenyűgöző rajongói műveket osztanak meg.

A The Sims 4 során számos bővítménycsomag és egyéni tartalom jelent meg, melyek segítségével a játékosok szinte bármit létrehozhatnak a játékban, legyen szó ruhákról, kozmetikai termékekről, bútorszettekről vagy akár komplex belső terekkel rendelkező otthonokról. A Sims 4 játékosok még egyéni ünnepeket is tervezhettek a játékban, hogy még izgalmasabbá tegyék az élményt.

Kate Emerald a Twitteren osztotta meg az alkotását, melyben bemutatja a teljesen rózsaszín Barbie Malibu Dreamhouse Airbnb-t, medencecsúszdával és „KEN”-nel a medencében. A válaszokban sokan dicsérték az alkotót a munkájáért, és alig várták, hogy beköltözzenek Simjeik a rózsaszín Barbie kastélyba. Kate Emerald sok Barbie-ihlette házat épített már, és játékosok megtalálhatják ezeket a galériájában.

Barbie a film népszerűsítése érdekében számos érdekes marketingfogást alkalmazott. Az Airbnb mellett az Xbox-szal is volt egy crossover, amelynek keretében egy rózsaszín konzolt, filmje által inspirált Xbox kontroller előlapokat és Barbie-témájú autókat, köztük egy rózsaszín 1956-os Chevrolet Corvette EV-t is bemutatott a Forza Horizon 5-ben.

The Sims 4 talán nem rendelkezik Barbie-kollaborációval, de a játékosok és alkotók rózsaszín álmaikat kiélhetik a játék széleskörű testreszabási eszközeivel. A legjobb The Sims 4 alkotók tovább javíthatják a játékélményt, életre keltve Simjeiket és otthonaikat a saját ízlésük szerint.

The Sims 4 már elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, a Barbie filmet pedig a mozikban láthatjátok, a kritikánkat itt olvashatjátok el.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu