PlayStation Plus: itt az utolsó esélyed, hogy ingyen játszhass ezekkel a legendás japán akció-RPG-kel!

A PlayStation Plus könyvtára egyre bővül, és néhány igazán fantasztikus címet kínál azoknak, akik előfizetnek a Sony szolgáltatására. Legyen szó akár a Horizon Forbidden Westről, a Ratchet and Clank: Rift Apart, Bloodborne, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales és még sok más, szinte mindenki számára van valami. Sajnos azonban az új játékok érkezésével néhánynak búcsút kell intenünk.

 

Van egy sorozat, amit mindenki számára teljes szívvel ajánlok, ez pedig a Ryu Ga Gotoku Studio által fejlesztett Yakuza (korábbi nevén Like a Dragon) sorozat. Egy időben a teljes Yakuza-sorozat elérhető volt a PS Pluson, de az idő múlásával ez a szám sajnos folyamatosan csökken.

A jelenlegi helyzet szerint a Yakuza 0 (a sorozat előzménye), a Yakuza Kiwami és a Kiwami 2 (az eredeti két játék modern újragondolása), a Yakuza 6: The Song of Life és végül a Yakuza: Like a Dragon még mindig elérhetőek a PS Plus szolgáltatásban. De sajnos, ez a szám hamarosan tovább csökken, így felhívom minden előfizető figyelmét: használjátok ki az alkalmat, és játsszatok ezzel az elismert RPG-sorozattal, amíg még ingyenesen tehetitek!

2023. augusztus 15-én a Yakuza 0, a Yakuza Kiwami és a Kiwami 2 elhagyja a PlayStation Plus-t, így már csak a Yakuza marad: Like a Dragon és a Yakuza 6. Ez azt jelenti, hogy a sorozatból mindössze két játék marad a Sony előfizetéses szolgáltatásában. Valóban szomorú idők járnak.

Azonban van egy pozitívum is: ha előfizetsz az Xbox Game Passra, örömmel tájékoztatlak, hogy a teljes Yakuza-sorozat (a Like a Dragon: Ishin kivételével) teljes mértékben elérhető a Microsoft előfizetéses szolgáltatásán.

Ami a sorozat közeljövőjét illeti, még rengeteg Yakuza-jóság vár ránk. A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name 2023. november 9-én jelenik meg PC-re, PlayStationre és Xboxra, a Like a Dragon: Infinite Wealth 2024-ben érkezik.

Forrás. GamingBible

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu