Wo Long: Fallen Dynasty: a Team Ninja „bocsánatot kért” a PC port miatt

A Team Ninja (Ninja Gaiden reboot, Nioh) játéka nem rossz, ám PC-n a port minősége miatt nem tökéletes.

 

A Wo Long: Fallen Dynasty március harmadikán jelent meg Steamen, és eleinte megosztott volna a vélemény az értékelésekben (mixed kategória, tehát nem pozitív és nem negatív), ám mostanában elindult az erősen negatív (overwhelmingly negative) irányba. Hónapok óta nem sokat (sőt, mondhatni semmit sem) javult a PC port állapota, és most már ott tartanak az értékelések a Valve digitális boltjának felületén, hogy szerintük nem éri meg PC-re megvenni a Wo Longot.

A szituáción csak rontott, hogy a Team Ninja a nomen est omen elvét követve a közösségi felületeken néma maradt, ám hosszú idő után posztoltak egy levelet a rendezőtől a weboldalukon, és itt Hirayama Masakazu főképp a Wo Long: Fallen Dynasty új, az év folyamán érkező ingyenes és fizetős tartalmairól beszélt (Nioh és Lies of P-kollaboráció lesz például), de aztán elérkezünk „A PC verziónak szánt optimalizálás és bugfixek” szekcióhoz. Ez a számunkra releváns szakasz, úgyhogy nézzük, mit írt Hirayama…

„Nem beszélhetünk a jövőről anélkül, hogy ne beszélnénk a játékkal kapcsolatos múltbeli és jelenlegi nehézségekről. Elnézést kérünk mindazoktól, akik a Wo Long PC-s verziójával játszanak a megjelenés óta. Biztosíthatlak benneteket, hogy a fejlesztőcsapat elolvasott minden egyes jelentést, amelyet a különböző fórumokon, közösségi csatornákon, az ügyfélszolgálati részlegünkön tettek közzé, és az optimalizálást és a hibajavítást kezeltük a legfontosabb prioritásként. Azonban az egyes háztartásokban a PC-környezetek számos kombinációja létezik, és miközben csapatunk folyamatosan bővíti azokat a környezeteket, ahol a játékot a megjelenés után ellenőrzik, időbe telik a problémák megismétlése és megfelelő javítása.

Ígérem, hogy folytatni fogjuk a fejlesztéseket, hogy minél hamarabb nyugodt szívvel játszhassatok. Elnézést kérünk ezért a késedelemért. Szívünk legmélyéről őszintén köszönjük mindenkinek, aki időt szán arra, hogy ne csak játsszon a játékunkkal, hanem kommenteket, streameket és screenshotokat is küldjön nekünk abban a reményben, hogy segít nekünk abban, hogy a játékélményt minden játékos számára jobbá tegyük. Annak érdekében, hogy teljesítsük elvárásaitokat, fejlesztőcsapatunk elkötelezett az erőfeszítésekben, hogy a játékot még élvezetesebbé tegyük számotokra. Ezt szem előtt tartva remélem, számíthatunk a Wo Long; Fallen Dynasty folyamatos támogatására,” írta a rendező.

Tehát bocsánatot kért, de aztán mégsem, mert annyi PC-s konfig van…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu