Marvel’s Spider-Man 2: a legjobb, ha nem titkolózik

Az Insomniac Games következő játéka lényegében kiterítette a kártyáit, és ez még hasznos lehet a Marvel’s Spider-Man 2-nek.

 

A Sony játékai esetében a megjelenés előtti marketing túlnyomó többségben a jelenetekre épít, és általában csak a State of Play műsorok során szoktunk látni hosszabb játékmenetet. Az új Pókemberes játékban Peter Parker már a szimbióta-kosztümöt viseli magán, továbbá ott lesz második szuperhősként Miles Morales is. Kettejük játékmenete eltérő. Sok dolgot már megmutatott a Sony a PlayStation 5 idei legnagyobbnak ígérkező exkluzívjáról, így a rosszfiúk között bemutatta már Kravent és Venomot is; ebből pedig értelemszerűen az következik, hogy Peter nem fogja végig a szimbiótás kosztumben leküzdeni ellenfeleit. A karakterek és az ő ambícióik sincsenek elrejtve a közönség elől (például azt is megtudtuk a videókból, hogy Harry visszatér a sztázisból, hogy Peterrel közösen kutassa a gyógymódot).

A 2018-ban PlayStation 4-re megjelent Marvel’s Spider-Man megjelenés előtti videói úgy hatottak, hogy Mr. Negative lehet a főgonosz, ám végül csak eleinte töltötte be ezt a szerepet, hiszen Otto Octavius, azaz Dr. Octopus lett a legfőbb ellenségünk (ez az átalakulás a harmadik fejezetben történt meg; ez kiszivárgott a megjelenés előtt). Az Insomniac Games talán rejthet egy ellenfelet a folytatásból, vagy akár egy teljes történetszál még a felfedezésünkre vár, de az, ahogy a stúdió eddig minden lényeges elemről beszámolt, egyrészt a komolyabb spoilerek kiszivárgását akadályozza meg, másrészt pedig a rajongóknak megmutatja, hogy mire számítsanak.

A Marvel’s Spider-Man 2 tartamilag eléggé súlyos lehet (jó értelemben véve tele lehet pakolva), és az rendben van, ha valakit még titkolnak, mert ennek a bajkeverőnek a szerep olyan jól lehetett megírva, hogy a sztorira koncentráló trailernek nem kellett megmutatnia, és így azért lesz olyasmi, amit felfedezhetnek a játékosok, amikor végre a kezeik között lesz a lemez (vagy ha letöltődött a PlayStation Store-ról).

A Marvel’s Spider-Man 2 október 20-án jelenik meg PlayStation 5-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu