A Last of Us 2 rendezője elkotyoghatott valamit a folytatásról?!

Anélkül, hogy konkrét részletekkel szolgált volna, a Last of Us 2 rendezője, Neil Druckmann egy friss interjúban utalt a népszerű sorozat új játékára.

 

 

Az Entertainment Weeklynek adott interjújában a Last of Us 2 rendezője és a Naughty Dog vezetője, Neil Druckmann finoman utalt a kedvelt sorozat folytatásának terveire. A játékfejlesztő cég elnöke az utóbbi időben minden bizonnyal nagyon elfoglalt volt. Az HBO-sorozat új évadának elkészítése mellett most már egyedül vezeti a stúdióját. Mióta a Naughty Dog társelnöke bejelentette, hogy távozik a cégtől, Druckmann-nak egyértelműen sok dolga van.

Éppen tavaly Druckmann és a Naughty Dog hozta el az eredeti Last of Us-t PS5-re. A frissített játék nagy sikert aratott a rajongók körében, és gyorsan helyet kapott a legjobb egyjátékos PS5-ös játékok között.

Megjelenése, valamint az HBO-sorozat sikere újbóli érdeklődést váltott ki a franchise iránt, és sok játékos kíváncsi arra, hogy mikor jelenik meg egy új rész.

Bár hivatalos bejelentés még nem történt, egy Last of Us 3 elkerülhetetlennek tűnik.

Az EW-nek nyilatkozva Druckmann a Last of Us 2 folytatását firtató kérdésre válaszolva utalt egy készülő új játékra. Amikor a téma szóba került, azt állította, hogy „nem mondhat semmit”, és viccesen hozzátette, hogy „a kommunikációs igazgatóm odaát le fog mészárolni”. Bár ez nem megerősítés, Druckmann ravasz kitérése a kérdés elől, és az, hogy bajba kerülhet, ha több információval szolgál, bizonyítéknak tekinthető arra, hogy valóban készül egy új játék.

Valószínűnek tűnik, hogy ha jelenleg nem terveznének újabb játékot, akkor Druckmann egyszerűen ezt mondta volna. Ha bármit mondva bajba kerülhet, akkor értelemszerűen van miről beszélni. Ez egyébként nem az első alkalom, hogy Druckmann a Last of Us 3-ra célozgat. Úgy tűnik, ez egy folyamatos minta. A Naughty Dog elnöke fenntartja az érdeklődést egy közelgő leleplezésre. Ha ez így van, akkor ez sok rajongóra hatással lehet.

Egyesek szerint az Uncharted a Naughty Dog gerince, nem pedig a Last of Us, de kétségtelen, hogy az utóbbi sorozat nagyban hozzájárul a fejlesztő sikeréhez.

Feltehetőleg elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb folytatást kapjanak a játékosok. Ez inkább csak idő kérdése. A Druckmanntól kapott utalások csak alátámasztják ezt az elképzelést. A Last of Us 3 már tervben van, ha nem is áll jelenleg fejlesztés alatt. Lehet, hogy még nincs semmi végleges. Ám a rajongóknak érdemes lesz a közeljövőben további hírekre figyelniük. Addig is a játékosok újra végigjátszhatják az első két játékot, és várhatják a The Last of Us második évadát az HBO-n.

Forrás: EW

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu