A Starfield hatalma: 1000%-kal (!) nőtt meg az Xbox Series X iránti kereslet a játék miatt!

A Starfield egyértelműen pozitív hatással volt az Xbox Series X eladásaira, hiszen azok több mint 1000%-kal ugrottak meg az Amazonon!

 

 

Nem lehet túlbecsülni, hogy a nagynevű játékok mennyire képesek úgy elmozdítani a konzolokat, mint semmi más. Az emberek simán megvesznek egy konzolt egy adott játékért. Úgy tűnik, hogy ez a Starfield esetben sincs másképp. A játék korai hozzáférésű megjelenése előtt a PeterOvo kiszúrta, hogy az Xbox Series X különösen jól teljesít az Amazonon.

A konzolnak sikerült 1056%-kal megugrania az eladásokban az e-kereskedelmi weboldalon, ami elég csillagászati (haha, bocsánat a szóviccért) szám.

Nem az Amazon az egyetlen hely, ahol a Starfield (is) jól teljesít. Hiszen amikor a játék megjelent a korai hozzáféréssel rendelkezők számára, a Steamen is sikerült elérnie a hasonlóan lenyűgöző, 230 000 egyidejű játékos számát. Figyelembe véve, hogy a játék technikailag még nem jelent meg a legtöbb ember számára, ez tényleg nem túl rossz. Így érdekes lesz látni, hogyan változik majd ez a szám, ha a többiek is hozzájutnak a játékhoz.

A játékról szóló vélemények is elég pozitívak voltak. A VG247 értékelése 4/5-öt adott a játéknak. A lap megjegyzi, hogy „a Starfield nem nagyobb, mint a részeinek az összege. Ha összeadod az összes rosszul formált, alulfejlett darabját, akkor egyfajta ramaty készletet kapsz, néhány extra darabkával, ami megmaradt. Ezek közül néhány darab ügyesen kidolgozott és magával ragadó, egy ereje teljében lévő fejlesztőt képvisel, bár gyakran elvesznek a Starfield burjánzó terjedelmében. Ami megmarad, az gyakran élvezetes, de gyakran frusztráló.”

Más kritikák még pozitívabban értékelik a játékot. Mindez felveti a kérdést, hogy a PS5-ös játékosoknak irigykedniük kell-e vagy sem…

Forrás: X, VG247

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu