Már kétmilliónál több játékosa van a Starfieldnek? [VIDEO]

A Bethesda Game Studios (BGS) új játéka viszont ettől függetlenül sem úszta meg a Ubisoft-kórt: a megjelenés előtti látványhoz képest Todd Howard játéka csúnyább lett!

 

A PlayTracker azt írta a Twitteren, hogy a felhasználói mintáik alapján ha csak a Starfield Premium Edition vásárlóit veszi figyelembe, akkor Steamen és Xboxon egyaránt messze 1 milliónál több játékost tapasztalt. A mintavételi adatok lassan csordogálnak, egy kisebb késéssel, és szerinte a mai nap során (a megjelenéskor) ők is a képletes tűzijátékot fogják nézni. Azaz több mint 2 millió játékosa már lehet a BGS játékának, és ez is egy alacsony becsült adatnak tekinthető.

A sajtót és az influenszereket leszámítva a 100 dolláros (euróból számítva 40 ezer forintos) Premium Edition megvásárlásával tudott öt-hat napos korai hozzáférést szerezni ez a játékostábor, ugyanis a Starfield a mai naptól lesz csak ott az Xbox Game Passon, amelynek frissítéséről a nap folyamán még be fogunk számolni. Ahogy a PlayTracker is írta, a mai naptól kezdve fog meglendülni a játékosbázis, ugyanis nem mindenki akart plusz pénzt szánni arra, hogy korai hozzáférést kapjon (ez is sajnos egy elítélendő trend a játékiparban).

Cycu1 összehasonlította a 2023-as, megjelent játékot a 2022-es bemutatóval, és felfedezős szegmens alaposan eltérő: a demóban a terep textúrái sokkal jobbanvisszatükrözik a fényt, és a kutatólabor mögött valamivel jobbnak hatottak a hegyek. A kinézetbeli eltérések a világítás miatt rézékelhetőek, és Cycu1 nem volt képes a megvilágítási feltételeket imitálni a végleges Starfieldben. Kevésbé tűnt valószerűnek a demó, viszont mégis olyan hatásunk van, hogy le lett butítva a játék grafikája. A karakterek kinézete mindenesetre szebbnek hat a 2022-es változatban, míg a bolti verzió néhol kissé idióta arcokat produkál…

A Starfield a mai nap során válik mindenkinek elérhetővé Xbox Series-en, illetve PC-n. Az Xbox Game Pass-előfizetők szintén mától érhetik el a BGS legújabb játékát, miközben Howardék lassan hozzá is láthatnak a The Elder Scrolls VI-nak.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu