Egyedi megközelítést ígér a MachineGames Indiana Jones-játéka

Mivel a Bethesda Game Studiostól megjelent a Starfield, Todd Howardnak lesz ideje arra is, hogy a kalapos kincsvadász történetével is foglalkozzon, miközben lassan a The Elder Scrolls VI-ra is időt kellene szánni.

 

Már két és fél éve volt a bejelentés, hogy a Wolfensteinnel foglalkozó MachineGames és a feltámasztott LucasFilm Games egy Indiana Jones-játékot fog létrehozni. Csakhogy 2021 januárja óta rengeteg idő telt el, megjelent többszöri halasztás után a Starfield, és Todd Howardnak ezzel a projekttel kell foglalkoznia, hiszen ő lesz ennek a felelős producere. Howard az Esquire-nek adott interjújában néhány apró részletet elárult a játékról. Nem sokat, de annyit biztosan, hogy legalább egy kiindulóponttal rendelkezhessünk arról, hogy el tudjuk képzelni, mire számítsunk.

Howard nagy Indy-rajongónak tekinti magát, és szerinte egyedi módon is lehet neki adni játékadaptációt. A MachineGames játékában a felfedezés nagy szerepet kap, és természetesen Indiana Jonesról fog szólni, és úgy látja, hogy fontos legyen, milyen érzésünk van, amikor nem csak nézzük a hőstetteit, hanem át is élhetjük azokat, miközben játszunk. De egyáltalán mikor fogjuk LÁTNI a játékot? Howard szerint 2024-ben számíthatunk rá. Vajon egy újabb teaser lesz csak, vagy egy teljeskörű bemutató? Lassan három éve dolgozik a MachineGames rajta, illetve nagy bizonyossággal a Wolfenstein III is készülget…

A bemutató teaser videó anno arra utalt, hogy Indy csúcskorában játszódhat, azaz nem sokkal a második világháború kitörése előtt, az 1930-as évek derekán történnek az események, amelyek részben Rómát is érinthetik. Úgyhogy ismét lesznek náci ellenfelek, és valamiféle Da Vinci kód-szerű nyomozásra is felkészülhetünk. Néhány pletyka szerint keverni fogja a belső és a külső nézetet, és az eltérő szegmensek másmilyen játékmenetet fognak kínálni.

Az Indiana Jones-játékot szinte biztosan multiplatformként fejleszti a MachineGames, mert a LucasFilm Gameset birtokló Disney ritkán szokott exkluzívokkal jelentkezni (esetleg VR-ban, de ott sem gyakori), úgyhogy a Microsoft birtokába tartozó stúdió minden bizonnyal PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re fejlesztheti az ostoros hős történetét.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu