Call Of Duty: Modern Warfare 3: ingyenesen letölthető és játszható béta a megjelenés előtt!

Az év végéhez közeledve hamarosan egy új Call of Duty cím kerülhet a toplista élére. Az idei évben a közönség a Call of Duty: Modern Warfare III megjelenését várja nagy izgalommal. A játék a 2022-ben kiadott Modern Warfare II közvetlen folytatása lesz, és továbbviszi Price kapitány és társai kalandjait, miközben számos új játékelemmel is bővül.

 

A kampány újdonságként nyílt harci missziókat kínál majd, így a játékosok döntési szabadságot élveznek az akciók terén. A többjátékos részben pedig a 2009-es Modern Warfare II összes pályája visszatér, modernizált formában, és a zombis mód is ismét szerepet kap, ezúttal egy nyílt világban.

A nagy várakozások közepette a játék bétája is sokak érdeklődésének középpontjában áll, amely két külön hétvégére lesz lebontva.

Az első bétahétvége kizárólag PlayStation felhasználóknak lesz elérhető, október 6-10. között. A második tesztidőszak ezután október 12-16. között lesz minden platformon, beleértve a PlayStationt, Xboxot és a PC-t is.

A bétához az előrendelés ad hozzáférést, de a Twitch-en is szerezhető hozzáférés egy különleges ajánlat keretében.

A CharlieIntel, a Call of Duty hivatalos Twitter-oldala nemrégiben jelentette be, hogy 50 000 bétakódot osztanak szét a Twitch-en a Call of Duty: Warzone tartalmát nézők között. A hírlevél ezt tartalmazta: „A szeptember 16-i World Series of Warzone döntő nézőinek lehetősége lesz egy #MW3 bétakód megszerzésére”.

A kódhoz való hozzáféréshez a rajongóknak csupán egy órát kell nézniük a World Series of Warzone közvetítését, feltéve, hogy fiókjukat összekötötték az Activision platformmal.

További nyeremények is várnak, mint például XP-erősítők, emblémák, fegyverskinek és sok más.

A Call of Duty: Modern Warfare III várhatóan idén november 10-én jelenik meg Xbox Series X/S, PlayStation 5 és PC platformokon.

Forrás: GamingBible

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu