PS Plus: ezek a játékok jöhetnek szeptemberben az Extra és Premium szinteken?!

Egy megbízható és jól bevált kiszivárogtató elárulta a PS Plus Extra és Premium katalógusok hat „főcímjátékát” 2023 szeptemberére.

 

 

Egy új PS Plus Extra és Premium játékválaszték 2023 szeptemberére vonatkozó kiszivárgása azt állítja, hogy többek között 13 Sentinels: Aegis Rim, Sid Meier’s Civilization 6 és az Unpacking is érkezhet. A kiszivárogtató szerint ez egy headline-válogatás. Így az előfizetők és rajongók ne számítsanak ezeknél nagyobb játékokra.

Bár önmagában is szép válogatás, sok PlayStation Plus-előfizető valószínűleg nem lesz elégedett ezzel a választékkal. A szokásosnál is nagyobb kritikák érték a szolgáltatást a közelmúltbeli áremelés és általában a választék csökkenő tendenciája miatt. Most, mivel ez egy kiszivárgás, a rajongóknak még mindig nem árt némi fenntartással kezelniük.

A szivárogtatónak a múltja azonban azt sugallja, hogy a rajongók arra számíthatnak, hogy ez a pletyka pontos lesz, mivel a múltban már több PS Plus-játékválasztékot is pontosan kiszivárogtatott.

A szivárgás Billbil-kuntól származik. Ő korábban rendszeresen kiszivárogtatta a PlayStation Plus ingyenes játékokat minden hónapban. Billbil-kun szerint a PS Plus Extra és Prémium főcímjátékok a NieR Replicant ver. 1.22474487139…, Star Ocean: The Divine Force, 13 Sentinels: Aegis Rim, Sid Meier’s Civilization 6, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 és Unpacking. És bár ezek közül néhány címnek kultikus követői vannak vagy jelentős AAA-támogatással rendelkeznek (olyan játékok, mint a Civilization 6), a legtöbbjüket valamilyen okból kifolyólag nem igazán érzem címszereplőnek. Ennek ellenére a rajongóknak ennek megfelelően kell igazítaniuk az elvárásaikat.

 

PS Plus Extra és Premium játékok 2023 szeptemberére kiszivárgott listája:

  • NieR Replicant ver. 1.22474487139…
  • Star Ocean: The Divine Force
  • 13 Sentinels: Aegis Rim
  • Sid Meier’s Civilization 6
  • Sniper Ghost Warrior Contracts 2
  • Unpacking

 

Bár önmagában mindegyik játék rendben van, együtt nem alkotnak meggyőző választékot. Legalábbis, amíg a rajongók nem látják, mi van még a kínálatban. Szerencsére a PS Plus tartja magát a rá jellemző sémához. Billbil-kun szerint a rajongók szeptember 13-án megismerhetik a többi játékot is.

Durván számíthatnak még egy tucatnyira, tekintve a PS Plus Extra és Premium havonta elérhetővé tett játékok puszta mennyiségét.

Addig is, valamint az említett dátum után a rajongók még mindig igényelhetik a 2023 szeptemberére szóló PlayStation Plus ingyenes játékokat. Ezek közé tartozik a Saints Row, a Black Desert: Traveler Edition és a Generation Zero. Mindhárom nyílt világú cím, de korlátozottan vonzó vagy negatív fogadtatásban részesült. A Saints Row-t fejlesztő Volition be is zárt ebben a hónapban, ami extra savanyú szájízt hagyott a PS Plus-rajongók szájában.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu