Lara Croft visszatér?! Olyan új Tomb Raider készül, amit már remélni sem mertünk! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Új teaser érkezett a közelgő Tomb Raider-animéhez, amely a rajongók számára egyértelművé teszi, hogy miként tér vissza Lara Croft.

 

 

Lara Croft következő nagy kalandja hivatalosan is elkezdődött a Netflix közelgő Tomb Raider-animéjének új trailerében. Már majdnem két éve, hogy a Netflix és a Square Enix bejelentette együttműködését a népszerű Tomb Raider-franchise anime-adaptációjának elkészítésére. Keveset mondtak arról, hogy ez mit jelentene azon kívül, hogy összekötik az idősíkokat a Tomb Raider reboot és az eredeti játékok között. Most azonban megérkezett egy új trailer, amely Lara eddigi legnagyobb kalandját ígéri.

A Netflix hatalmas Drop 01 eseményének részeként a streamingszolgáltató hivatalos anime YouTube-csatornájára felkerült a közelgő Lara Croft anime hivatalos teasere, hogy a rajongók bepillantást nyerjenek a jövendőbe.

Nyilak repülnek a képernyőn, miközben Lara természetfeletti erőket fedez fel. Ez minden, amire a népszerű videójáték-franchise rajongói csak vágyhatnak. Mindezt a sorozat hivatalos címe, a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft is tükrözi.

Most, hogy hivatalosan is bemutatták a készülő anime címét, egyértelműnek tűnik, hogy merre tart a franchise. A Square Enix három reboot játéka sok mindenen keresztülvitte Larát. Lassan azzá a hőssé vált, akit a rajongók az eredeti játékokból megismertek. A narratívát azonban nyitva hagyta. Lara visszatért a Croft Manorba, hogy bázisként alapozza meg a világ rejtélyeinek védelmét. Ez az anime ott folytatja, ahol a történet abbamaradt. Megmutatja Larát az első kalandjában, mint a rajongók által a korai időkből megismert karaktert, miközben megtalálja a módját annak, hogyan szerezte meg a rajongók által az eredeti játékokban megszeretett külsőt.

Ez magában foglalhatja azt is, amikor megszerzi a kétkezes pisztolyokat, és először teszi őket a jellegzetes fegyverévé, jelezve, hogy a rebootból átadja a stafétabotot a klasszikus játékoknak.

Egyelőre még nem jelentették be a The Legend of Lara Croft megjelenési dátumát. A teaser egyszerűen egy „Coming Soon” felirattal zárul. A bemutatott animáció minőségét tekintve azonban biztosra vehető, hogy valamikor 2024 elején-közepén érkezik. A Tomb Raider-univerzum visszatérését a bejelentés óta felfokozott lelkesedéssel várják a rajongók. A teaser alapján úgy tűnik, hogy ez lehet Lara egyik legjobb kalandja.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu