Elden Ring: komolyan képes volt erre a WWE egyik legnagyobb sztárja, hogy szintet lépjen?!

A WWE pankrátor sztárja, Randy Orton, aki ismert videójátékos, jócskán feljebb tornázta Elden Ring karakterét. Íme, pontosan hogyan tette ezt…

 

 

Állítólag a WWE sztárja, Randy Orton 1000 dollárt fizetett valakinek azért, hogy nagyon gyorsan magas szintre léptesse az Elden Ring karakterét. Ortonnak tavaly sikerült abszurdan magas szintet elérnie a játékban.

Az Elden Ring a 2022-ben megjelenő, legjobban várt videójátékok közé tartozott, hiszen a tíz Game Awardból, amire jelölték, összesen hatot sikerült megnyernie, és idén februárig 20 millió példányt adtak el belőle.

A játéknak még néhány neves hírességet is sikerült megszereznie, köztük a WWE-legenda Randy Ortont.

Orton szintlépési trükkjét a The Insiderz, egy népszerű Twitch-csatorna fedte fel. Ennek házigazdája egy egykori WWE tag-team duó. Tagjai, Brennan „Mace” Williams és Mansoor Al-Shehail a jelek szerint 1000 dollárt kaptak Ortontól, aki az Elden Ringet „f**king hardnak” találta. A munka részeként elképesztően sok rúnát kellett összegyűjteniük. Ez lehetővé tette Orton számára, hogy mentési fájljában korán elérje a 100. szintet, és átvészelje az Elden Ring néhány nehezebb pillanatát. A vitatható taktika ellenére Orton állítólag még mindig szereti a játékot, de egyszerűen „nem tudott megbirkózni ezzel a sz**sággal.”

Orton eredetileg arról számolt be, hogy két hónappal a megjelenés után elérte az 527. szintet, de az továbbra sem világos, hogy a szintlépés többi részét egyedül végezte-e el, vagy csak több rúnát használt fel a számára összegyűjtött rúnákból.

A videóhoz írt néhány hozzászólás többnyire mulatságosnak tűnt, sőt, az egyikük még azt is kijelentette, hogy hajlandó lenne 1000 dollárt elfogadni ugyanezért a feladatért. Egy másik felhasználó megjegyezte, hogy a játék szinthatára alig több mint 700. Tehát, Orton még magasabb szintre is feljöhetett volna, ha úgy akarja. Ez megoldható lenne, figyelembe véve Elden Ring jó rúna-farming helyeinek litániáját.

Randy Orton taktikája, hogy ilyen gyorsan szintet lépett, talán elgondolkodtatja néhány rajongóját és játékostársát. Másfelől viszont a videójátékok arra valók, hogy mindenekelőtt szórakoztatóak legyenek. Senkit nem károsított meg a tettével, hiszen nem egy MMO-ról beszélünk. Tekintve, hogy nem ő volt az egyetlen játékos, akit elrettentett az Elden Ring kihívásokkal teli jellege, talán csak azért tette, amit tett, hogy élvezhetővé tegye a játékot a maga számára.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu