Végleg eldőlt volna a The Last of Us multiplayer cím sorsa? Drámai hírek szivárogtak ki!

Rossz híreket közölt egy kiszivárogtató azok számára, akik várják a Last of Us többjátékos játékát. Egy kiszivárogtató elárulta a The Last of Us többjátékos játék sorsát, és ez rossz hír azok számára, akik izgatottan várják, hogy újra belevethessék magukat a posztapokaliptikus világba.

 

Egy megbízható kiszivárogtató, aki arról híres, hogy más, a The Last of Us franchise-t érintő nagy sztorikat is nyilvánosságra hozott, beverte az utolsó szöget a koporsóba azon rajongók számára, akik már nagyon várják a sorozat többjátékos kiegészítőjét. A rajongók a 2020-as második rész megjelenése óta várják a The Last of Us univerzumában játszódó multiplayer játékról szóló híreket, és a játék esetleges sorsáról szóló pletykák láttán a dolgok nem állnak jól a rajongók számára.

A többjátékos módok nem új koncepció a The Last of Us kapcsán. Az első játéknak volt egy többjátékos módja, a Factions MP, amely lehetővé tette a játékosok számára, hogy a kampány stratégiai és intenzív játékmenetét online környezetben, évtizedekkel a járvány kitörése után is átültessék. A folytatás megjelenésekor a rajongók egy többjátékos módot vártak, de ehelyett a Naughty Dog azt ígérte, hogy egy külön többjátékos alapú játék vagy kiegészítő jelenik meg egy későbbi időpontban. A The Last of Us Part 2 a történetében egy többjátékos játékot állít fel, bemutatva a játékosnak az összes lehetséges frakciót, amely felbukkanhat. Ott van a Washington Liberation Front (WLF), az antagonista csoport, amely Seattle-t irányítja; a Seraphites, egy vallási szekta, amely egy elhunyt prófétát imád, a Rattlers, egy megfélemlítő motoros banda; és természetesen a Fireflies, egy militáns csoport, amely leginkább az első játékban játszott fontos szerepéről ismert.

ViewerAnon, egy jól ismert és megbízható kiszivárogtató, a rossz hírt egy új Last of Us többjátékos játékról közölte MHM Twitter-felhasználóval. A posztban MHM arra a hírre reagált, hogy Anders Howard, a vezető monetizációs tervező 11 hónap után elhagyta a céget, és azt írta, hogy a rajongóknak el kell fogadniuk, hogy a többjátékos játék valószínűleg elmarad, és ha mégis megjelenne, akkor az kellemes meglepetés lenne. ViewerAnon minden reménynek véget vetett a Star Trekkel kapcsolatos válaszával:

„Ez halott, Jim.”

ViewerAnon ugyanaz a kiszivárogtató, aki tavaly decemberben felfedte, hogy a The Last of Us 3. része fejlesztés alatt áll, és hogy Ellie szinkronszínésznője, Ashley Johnson fogja alakítani Annát az HBO-adaptációban. Az utóbbi időben számos pletyka keringett a franchise-ról, többek között a The Last of Us Part 2 esetleges remasteréről PS5-re.

Még ha a multiplayer játék soha nem is lát napvilágot, legalább a rajongók figyelemmel kísérhetik a The Last of Us Part 3 összes pletykáját, amíg várnak az esetleges megjelenésre. Emellett mindig elképzelhető, hogy a 3. résznek is lesz egy saját többjátékos módja.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu