Ennyire nincs kreativitás? The Last Of Us Part II Remaster készül?

Az eredeti The Last of Us Part II három éve jelent meg. Már most ennek arcfelvarrásán dolgozna a Naughty Dog? Szomorú, ha igaz.

 

A The Last of Us folytatása a PlayStation 4 egyik legszebb játéka volt, de ugyanabba a hibába esett mint az első rész: az új konzolgeneráció rajtja előtt néhány hónappal jutott el a játékosok kezei közé, így a PlayStation 5 már az utcasarkon volt, amikor a Naughty Dog játéka kijött. Ennek ellenére ez a játék nem kapott kurrens-gen frissítést (az első részből volt egy PlayStation 4-es remaster, majd egy PlayStation 5-re jó, PC-re pocsék állapotban kiadott remake is), pedig ebben az esetben ez még logikus is lehetett volna.

Mark Pajarillo, a Naughty Dog vezető outsourcing művésze a LinkedInen olyasmit tüntetett fel, amit nem kellett volna. A profilján ugyanis azt írta, hogy a The Last of Us Part I új assetjeinek gyártásának felügyelete mellett ugyanezt teszi a The Last of Us 2: Remastereddel. Nem formázta megfelelően a címet, de a lenti képen látható, hogy ez lehet a Naughty Dog (vagy még inkább a Sony…) elképzelése, holott az alapjáték kissé megosztó volt.

Csakhogy nemrég írtuk, hogy eközben a The Last of Us: Factions (mi így hívjuk a Naughty Dog már bejelentett, de még mindig bemutatására váró többjátékos projektjét hivatalos név híján, emiatt nem volt a TLoU2-ben multiplayer) mellett a The Last of Us HBO-sorozat második szezonja felett is gyülekeznek a viharfellegek (de a Hollywoodban jó ideje tartó sztrájk hamarosan befejeződhet, és – mint ahogy ezt már írtuk – a Netflix és a többi streaming szolgáltató árat is emel), és ehhez hozzá lehet tenni a céget is érintő leépítéseket is…

A The Last of Us: Factions jelenleg „jegelt”, és most egy másik projekt kell, hogy elfoglalják magukat a következő eredeti játékukig. Legalább 25 embert küldtek el főleg a minőségellenőrzési csoporttól (de a művészeti és gyártási csapatok is valamelyest érintettek), és állítólag az érintetteknek nem nagyon szabad erről beszélniük, sőt, végkielégítést sem kapnak…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu