Flashback 2: ízelítő a sztoriból [VIDEO]

A franchise hosszú idő után kap folytatást, az eredeti tervezője és rendezője, Paul Cuisset pedig itt is közreműködik; ennél hitelesebb már nem lehet!

 

A 22. században az Egyesült Világok kiterjedt az egész Naprendszerre, de ezt a nyugalmat fenyegeti a félelmetes Lazarus tábornok által vezetett Morph-invázió. Életre szóló barátját, Iant keresve Conrad B. Hart ismét beleveti magát egy fordulatokkal, fordulatokkal és felfedezésekkel teli, akciódús kalandba szövetségesei és a mesterséges intelligenciával működő fegyver, az A.I.S.H.A. segítségével.

A Flashback 2-ben egy élénk sci-fi/cyberpunk univerzum vár ránk, ahol felfedezhetjük a különböző környezeteket, köztük Új Tokiót, Új Washingtont és a Titán dzsungelét. Használjuk az A.I.S.H.A.-t is, egy halálos adaptív fegyvert, amelyet harci mesterséges intelligenciával fejlesztettek ki. A játék egy lebilincselő, gördülékeny és bonyolult platform/lövöldözős játék lesz, amelyben a még mélyebb elmerülés érdekében kialakított 3D-s környezet is lesz. Mindehhez pedig Cuisset is odatársult, így tényleg nem az a helyzet, hogy csak a nevében folytatás, miközben nem érződik annak.

A Flashback 1992-ben forradalmasította az akciójátékokat és legendás státuszt szerzett, így a történelem 100 legjobb videojátéka közé is tehetnénk a Microids szerint. A Flashback 2-t Cuisset a Microids két stúdiójával valósította meg (Lyon, Párizs), és a játék világához hű élményt nyújt, továbbá újra összehozza az eredeti Flashback csapat néhány tagját (Thierry Perreau, a játéktervező; Raphael Gesqua, a Flashback Amiga verziójának elismert zeneszerzője).

Van itt egy idézet is a sajtóközleményből: „Egy disztópikus jövő szívében a játék hősének, Conrad B. Hartnak szembe kell szállnia a félelmetes Morphokkal, akik a naprendszerben mindenki életét le akarják igázni. Ahhoz, hogy megakadályozzák ördögi tervük megvalósítását, a játékosoknak minden képességüket be kell vetniük a gyors tempójú platformlövöldében, amely lenyűgöző gördülékenységet és precizitást kínál.”

A Flashback 2 november 16-án jelenik meg digitálisan PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. A bolti verzió Európában november 30-ától, Észak-Amerikában pedig 2024 elejétől lesz kapható.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu