Marvel’s Spider-Man 2: fontos hibát javít ki a legfrissebb patch – az Insomniac bocsánatot is kért érte!

A Marvel’s Spider-Man 2 új javítócsomagja egy sajnálatos ellentmondással foglalkozik, az Insomniac Games pedig hivatalos bocsánatkérést is kiadott.

 

 

Frissítést adtak ki a Marvel’s Spider-Man 2 játékhoz. Ez kijavítja, hogy a Puerto Ricó-i származású Miles Morales otthonában egy kubai zászlót helyeztek el. A Puerto Ricó-i Pókember-rajongók különösen csalódottak voltak a helytelen zászló használata miatt. Értetlenül álltak a hiba előtt. Bár az Insomniac nem adott magyarázatot, most a csütörtöki javítással együtt egy bocsánatkérést is kiadott a hibáért.

Miles Morales harlemi otthonában, ahol édesanyjával, Rio Morales-szel él, a folyosón egy nagy festmény van egy zászlóról. A megjelenéstől mostanáig ez a festmény tévesen a kubai zászló volt. A kubai zászló szerkezetében feltűnően hasonlít a Puerto Ricó-i zászlóhoz. Ám más színelrendezéssel. Sajnos nem ez az egyetlen eset, amikor a zászlókat felcserélték. Voltak olyan zászlók is, amelyek az épületek között lógtak, és amelyeken a kubai zászló volt látható. A játék más részein viszont helyesen a Puerto Ricó-i zászló szerepelt.

Az Insomniac Games Twitteren közzétett üzenetében kifejti, hogy a stúdió őszintén elnézést kér a hibáért, és megérti, hogy „a pontos ábrázolás számít”.

Azt is ígéri, hogy a jövőben jobban fog eljárni. A bocsánatkérés a Spider-Man 2 új javítócsomagjának megjelenésével egy időben történt. Utóbbi a játékot az 1.001.003-as verzióra frissíti. A patch fő javításaként a hibás kubai zászlókat Puerto Ricó-i zászlókra frissítik.

Nem ez azonban az egyetlen változás. A javítás egy másik figyelemre méltó hibát is orvosolt a Spider-Man 2-ben. A hiba olyan karaktermodelleket cserélhetett ki, mint Miles Morales egy kockával. Az Insomniac elmagyarázta, hogy ez a hiba „hosszú játékmenetek” után fordulhatott elő. A javítás után elméletileg már nem jelentkezhet.

Egy másik furcsa hiba, amelyet az új javításában kijavítottak, a játék The Amazing 2 ruhájával kapcsolatos. Ez Peter Parker Pókember egyik feloldható öltözéke a játékban, és a The Amazing Spider-Man 2 filmben szereplő ruhán alapul. Valamiért ennek a ruhának a logója nagyon fényesnek tűnne, mintha különösen fényvisszaverő lenne. Ezt a hibát mostanra kijavították.

Alig egy hét telt el a Spider-Man 2 PS5-ös megjelenése óta, ám a megjelenés-napi frissítés óta ez lesz az első komolyabb javítás, ami érkezett a játékhoz.

Viszonylag kis frissítésről van szó. Jó, hogy az Insomniac gyorsan foglalkozott a játék ilyen fontos és kiemelkedő problémáival. Számítsunk arra, hogy a jövőbeni javításokban több szemcsés hibajavításra és életminőség-javításra kerül sor. Mivel az Insomniacnak több ideje lesz arra, hogy a nemrég felfedezett problémákban fosztogasson.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu