A Super Smash Bros. Ultimate rendezője, Masahiro Sakurai a Spider-Man 2-t dicséri

A Super Smash Bros. Ultimate nagyra becsült rendezője és alkotója elismerően nyilatkozott az Insomniac Games nemrég megjelent Spider-Man 2-ről.

 

Mind a Spider-Man 2, mind a Super Mario Bros. Wonder nagy elismerést kapott a kritikusoktól és a rajongóktól, a Super Mario Bros. Wonder jelenleg magasabb értékelést kapott. Sakurai jóváhagyása kiemeli, hogy a két játék a saját franchise-uk lenyűgöző darabja.

A Super Smash Bros. Ultimate rendezője és alkotója nagy rajongója a Marvel’s Spider-Man 2-nek, ezt bizonyítja az a dicséret is, amit a játéknak adott az interneten. Az Insomniac Games szuperhősös folytatása a rajongók és a kritikusok körében is nagy hullámokat vetett, ahol gyorsan sikert aratott. A magas kritikai pontszámok mellett a játék PS5-rekordot döntögető eladási rekord is lett. A Spider-Man 2-t dicsérők között van a nagyra becsült játéktervező, Masahiro Sakurai is.

Sok Nintendo játékosnak ismerős lehet ez a név, hiszen ő volt a Super Smash Bros. sorozat rendezője és alkotója, egészen a Nintendo Switch-en futó Super Smash Bros. Ultimate-ig. Karrierje hosszú és fényes, bár ő maga „félig nyugdíjasnak” számít. Mostanában a játéktervező a játékiparban töltött idejéről posztol, például Sakurai ritka játékgyűjteményeket mutat be, vagy betekintést nyújt az iparban töltött idejéből. Sakurai azonban még mindig aktív játékos, ahol rengeteg modern kiadással tart lépést. Az egyik ilyen cím, amivel játszott, az Insomniac Games Spider-Man 2 című játéka volt, és nagyon dicsérte a játékot.

 

Mit mondott Sakurai a Spider-Man 2-ről?

 

Ezt a dicséretet a Twitteren tette közzé, ahol azt kommentálta, hogy nagyjából egy éjszaka alatt sikerült befejeznie a Spider-Man 2-t és a Super Mario Bros. Wondert is. Megjegyezte, hogy ez elég nehéz volt, mivel a Spider-Man 2 és a Wonder is ugyanazon a napon jelent meg. Ettől függetlenül kijelenti, hogy mindkét játék csodálatos, és mindkettőt „mesterműnek” is nevezi. Sakurai azt is kijelenti, hogy mindkét játékot mindenkinek tudja ajánlani, és megköszöni a fejlesztőknek, hogy lehetővé tették őket.

„Tegnap este fejeztem be a Spider-Man 2-t és a Super Mario Bros. Wondert. Az a baj, ha a nagy címek megjelenési dátuma, amikre érdemes odafigyelni, átfedik egymást…! Viszont szerintem mindkettő mestermű, amit bárkinek ajánlhatok. Az új játékok csodálatosak, és hálás vagyok nekik, hogy elkészítették őket.”

– Masahiro Sakurai (nagyjából lefordítva)

Sakurai követőinek japán és angol nyelvű fele is örömmel hallotta, hogy mindkét játék ugyanannyi dicséretet kapott. Más rajongók pedig meglepődve hallották, hogy nagyjából egy időben és rövid időn belül mindkét játékot letisztázta. Mivel mindkét játék október 20-án jelent meg, Sakurai tweetje, melyben megemlíti, hogy legyőzte őket, október 23-án került fel, így mindkét címet 2-3 nap alatt sikerült legyőznie. Ez lenyűgöző teljesítmény, ha figyelembe vesszük, hogy a Spider-Man 2 legyőzése mennyi időt vesz igénybe, hiszen egy csak a történetre épülő végigjátszás önmagában 10-15 óra között mozog.

A Super Mario Bros. Wonder és a Spider-Man 2 egyaránt nagy elismerést kapott a kritikusoktól és a rajongóktól, a Super Mario Bros. Wonder még mindig magasabb értékelést kapott, mint az Insomniac játéka e sorok írásakor. Mind a Spider-Man 2, mind a Super Mario Bros. Wonder a franchise-ok legjobb játékainak tekinthető, ha egy olyan tervező, mint Sakurai támogatja őket.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu