Warhammer: Vermintide 2: igazán „halloweeni” új karakterosztály érkezett a játékba! [VIDEO]

A Fatshark új Warhammer: Vermintide 2 karrierje nem más, mint egy vidám nekromanta…

 

 

Túlvilági témával bővül a Warhammer: Vermintide 2! A fejlesztő Fatshark nyilvánosságra hozta a várva várt negyedik karriert Sienna, a nekromanta szerepében. A Steamen, valamint Xbox és PlayStation konzolokon is elérhető DLC-vel azonnal új kalandba vághatunk bele.

Az ikertestvérével, Sofiával vívott harc óta Sienna új sötét varázslatokkal rukkolt elő, amelyek lehetővé teszik számára, hogy feltámassza a holtakat.

A nekromanta két új fegyverrel – a Soulstealer Staff és az Ensorcelled Reaper -, valamint azzal a képességgel rendelkezik, hogy saját csontvázhadseregének parancsolhat, hogy segítse őt a Vermintide 2 csatájában.

Az Ensorcelled Reaper egy fenyegető kétkezes fegyver fantasztikus hasítóerővel és erőteljes ütőerővel. Különleges támadása hatására Sienna a fegyvert a földbe csapja, és egy energiakitörést szabadít fel maga körül. Ez a fegyver Sienna összes karrierjében használható.

Ami a Soulstealer botot illeti, ez a sötét nekromantikus mágia vezetőeszköze. Az elsődleges támadás egy elátkozott villámot lő ki, amely az ellenség között pattog, megtántorítja és idővel több sebzést okoz. A másodlagos támadás adta a bot nevét. Ugyanis lehetővé teszi, hogy megcélozz egy ellenséget, és kitépd a lelkét, hatalmas sebzést okozva. Ez a fegyver csak Sienna nekromanta karrierje során használható.

Sienna használhatja a Raise Dead karrier képességet is, hogy az elhunytakat az akaratának szolgálatába állítsa. Egy hat csontvázharcosból álló csapat harcolhat mellette. A Halál ikonját használva bármelyik nekromanta megparancsolhatja élőhalott seregének, hogy támadjon, védekezzen, vagy akár feláldozza magát Sienna javára a Vermintide 2-ben.

A Sienna élőhalott bőrébe bújni vágyó játékosok megvásárolhatják az új karriert önálló DLC-ként, vagy egy csomag részeként, amely további fejlesztéseket, pl. karakterskineket, sapkákat és egyéb kozmetikumokat tartalmaz.

A játék ráadásul most 80%-os kedvezménnyel kapható a Steam-en, szóval érdemes rá lecsapni még november 2. előtt!

Az új karrier megjelenésével folytatódik a Fatshark folyamatos támogatása a játéknak. A fejlesztők 2018 óta öt további kalandtérképes kampányt, két játékmód-bővítést és jelenleg öt DLC-karriert adtak ki. A jövőben a Necromancer karrier után további tartalmak is érkeznek.

Forrás: Fatshark, Steam

 

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu