Most ingyen tiéd lehet a Warhammer: Vermintide 2 – mutatjuk, mit kell tenned! [VIDEO]

A Fatshark nagyszabású ajándékozással ünnepli a Warhammer: Vermintide 2 7. évfordulóját.

 

 

Hét éves lett a Fatshark „vidáman véres” többjátékos mészárszéke, a Warhammer: Vermintide 2. A nagy születésnap alkalmából a stúdió most ajándékként ingyen teszi hozzáférhetővé a játékot.

Mostantól november 7-ig a Vermintide 2 teljesen ingyenes a Steamen. A korábbi ingyenes hétvégékkel ellentétben, amelyekből volt már néhány, ez a mostani a játéknak szól: töltsd le most és örökre megtarthatod!

Nem ez az egyetlen Verminfreebie, amit a Fatshark kínál. A stúdió azt is bejelentette, hogy a Trail of Treachery DLC, amely egy kétrészes kaland első térképét tartalmazza, november 8-án jelenik meg. Ez hagyján, de az új kaland szintén ingyenesen elérhető lesz. A Trail of Treachery második felvonása valamikor 2023-ban érkezik.

 

 

 

 

„A Trail of Treacheryben rajtad és hőstársaidon múlik, hogy egy értékes szállítmányt szállító karavánt kísérjetek el egy furcsa és szokatlan történésekkel sújtott faluba” – írta a Fatshark a Steamen. „Egyengessétek az utat Tockstadtba, és vizsgáljátok meg, milyen szerencsétlenség érte a települést. Óvakodjatok a lavináktól.”

A Fatshark új játéka, a Warhammer 40,000: Darktide lényegében a Vermintide játékmenetének adaptálása a Warhammer 40K univerzumához.

Az októberi béta után nem túlzás kijelenteni, hogy a játék roppant ígéretes. A Darktide november 30-án jelenik meg. Aki előrendeli, az november 17-től korai hozzáférést kap, és minden Vermintide 1 és 2 játékos megkapja a Devoted Rejects Pack kozmetikai DLC-t is.

Forrás: Steam (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu