Lies of P: bejelentették az új patchet – lehet, hogy hamarosan DLC-t is kapunk?! [VIDEO]

Egy „videólevélben” számolt be a Lies of P rendezője arról, mi is vár a játékra a közeljövőben.

 

 

A kiadó Neowiz és a fejlesztő Round8 Studio novemberben balance patchet ad ki a Soulslike akció-RPG Lies of P-hez. Ezt jelentették be a cégek Jiwon Choi rendező videós levelében. Emellett a cégek bemutatták a közelgő letölthető tartalom első koncepciórajzát is.

A Jiwon Choi játékigazgató által vezetett videóban a játékosok tájékoztatást kapnak a Lies of P szeptember 19-i hivatalos megjelenése óta eltelt időszakról. Valamint arról, hogy mire számíthatnak a játéktól a közeljövőben, beleértve az első letölthető tartalomba való betekintést. Továbbá a játék hivatalos soundtrackjének megjelenésével kapcsolatos részleteket, és még sok mást.

Miután megköszönte a rajongóknak, hogy segítettek a Lies of P-nek átlépni az egymillió eladott példányszámot az első hónapban, Choi kitér a játék közelgő egyensúlyi javítására.

A várhatóan novemberben érkező frissítés jelentős változásokat hoz a fegyverek és a karakterek egyensúlyában. Valamint életminőségi változtatásokat, hogy megkönnyítse a játék korai szakaszának nehézségeit. A fejlesztők hálája jeléül a játékosok egy új ruhát is kapnak. Továbbá egy új funkciót, amellyel külön-külön felszerelhetők a szemüvegek és a sapkák. Így még nagyobb szabadságot kapnak a karakterek testreszabásában.

További csemegeként a játékosok számára Choi egy rövid előzetest ad a Lies of P közelgő játéktartalmáról eddig soha nem látott vázlatokon keresztül. Ezeken az első letölthető tartalomban (DLC) elérhető content egy kis részét láthattuk.

További információk, beleértve a teljes javítási jegyzeteket és az új letölthető tartalmak részleteit, hamarosan elérhetőek lesznek.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu