Diablo IV: bejelentették az első kiegészítőjét; új karaktertípus is jön [VIDEO]

A Vessel of Hatredre ne számítsunk 2023-ban, de már most viszonylag sok információt közölt a BlizzConon a már a Microsoft alá tartozó Blizzard a Diablo IV első kiegészítőjéről.

 

Szóval a gyűlölet lengi át a Diablo IV első kiegészítőjét (a címben is ott van…), és egy új karaktertípust is hozzá fog csapni a hack’n’slash akció-RPG-hez. Ez olyasmi lesz, amit eddig nem láthattunk. A kieg helyszíne Nahantu lesz, egy dzsungeles régió. Itt megismerhetjük, mi is történt Mephistóval az alapjáték eseményei után. A bejelentő videó mellett viszont érdemes a néhány hete felbukkant szivárgásra is kitérni…

Az MMO Championson ugyanis szintén felbukkant Nahantu, így ebből adódóan a szivárgás teljesen hiteles lehet. Az ottani poszt szerint Nahantu az ellentétek földje a nyughatatlan lombok zöldellő lombjaitól a Teganze-fennsík kopár kiterjedéséig. Itt található az óriások mezeje, a lappangó gyűlölet helye, és a Kurast-csatornák sötét mélységei. Minden helyszín egyedi kihívásokat és lehetőségeket tartogat a Spiritborn számára, akiknek a természettel való kapcsolatára soha nem látott próbatétel vár.

A zóna új küldetésekkel érkezik, amelyek Nahantu számos börtönén keresztül vezetik a játékosokat. A hátborzongató Forge of Malice-tól és Sleepless Hollow-tól a kísérteties Forgotten Remains-ig és a Ruined Wild-ig minden egyes dungeon egyformán tartogat veszélyeket és kincseket. A kampány átvezeti a játékosokat a Gyűlölet Durance-ján, a Nekropolisz kapuján az éteri Spirit Realmba, és végül az Öt Dombra – Akarat sírjához. Az utazás minden egyes lépése többet fog elárulni Nahantu történetéről és a Spiritbornokkal való kapcsolatáról. Nahantu kihívásainak csúcspontja egy új raid, amelynek középpontjában Khazra áll. Öt meghódítandó szárnyával ez a portyázás még a legtapasztaltabb kalandorokat is a határaikig feszíti.

Ezek az információk tehát nem hivatalosak, de az igen, hogy a Diablo IV: Vessel of Hatred mikor fog megjelenni: 2024 végén számíthatunk a kiegészítőre, így még egy évre vagyunk tőle. Valószínűleg a Spiritborn lesz az új karaktertípus, és szinte biztos, hogy 2024 nyaráig nem is fogunk hivatalosan hallani róla.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu