A Molasses Flood által fejlesztett Witcher játék a jelek szerint nyitott világú lesz

A CD Projekt stúdió The Molasses Flood által fejlesztett többjátékos Witcher-játékról nem sokat tudni, de egy új álláshirdetés szerint nyílt világú cím lesz. A Project Sirius kódnéven ismert, készülő cím csak egy a Vaják világában játszódó számos készülő játék közül, és úgy tűnik, hogy a CD Projekt Red korábbi munkáiból merít.

 

A lengyel fejlesztő Andrzej Sapkowski Vaják-regényeinek adaptációi számos emlékezetes dark fantasy RPG-élményt nyújtottak a játékosoknak. Különösen igaz ez a 2015-ös The Witcher 3: Wild Huntra, amely az elmúlt évtized egyik legelismertebb játékaként és a nyílt világú dizájn egyik védjegyeként vonult be a köztudatba. Azóta a Netflix tévéadaptációin kívül a The Witcher esetében többnyire csend honolt, de ezt a jövőbeni játékok, köztük a Project Sirius is orvosolni fogja.

A The Molasses Flood Witcher-játékának részleteit továbbra is titok övezi, de egy álláshirdetés szerint a Sirius, akárcsak az azt megelőző The Witcher 3, egy nagy környezetet fog tartalmazni, amelyet a játékosok kedvük szerint fedezhetnek fel. A bostoni székhelyű stúdió Senior vagy Principal Level Designer-t keres a Sirius projekthez, és a hirdetés munkaköri leírása szerint bárki is vállalja a szerepet, a The Witcher „szláv nyílt világában” játszódó szobák megalkotásáért lesz felelős.

Mivel a The Molasses Flood egy viszonylag kis stúdió a CD Projekt Redhez képest, nehéz megmondani, hogy a játék térképe megközelíti-e majd a The Witcher 3 hatalmas nyílt világának méretét. Az álláshirdetés azonban kiemeli, hogy „játékmenetben gazdag és környezetileg történetben sűrű tereket kell létrehozni”, így jó eséllyel a rajongók arra számíthatnak, hogy a Witcher-játékok által ismert narratív mélységet a Sirius világában elszórtan találják majd, függetlenül a mérettől.

Egyébként a hirdetési lista újra megerősíti a Sirius státuszát, mint egy többjátékos-központú Witcher-játékot, mivel a jelölteknek „többjátékos játékhoz való építési tapasztalattal” kell rendelkezniük. Az egyjátékos kampányról nem esett szó, amely állítólag szintén szerepel a játékban, és jelenleg nem világos, hogy még mindig dolgoznak-e rajta, miután a Project Sirius fejlesztése az év elején újraindult.

Egy többjátékos Witcher-játék sokféle utat járhat be, és kétségtelen, hogy a rajongók ezekről fognak spekulálni, miközben várják a közelgő játékokat. A Project Sirius mellett az első Witcher-játék nyílt világú remake-jét, a Project Canis Majoris kódnevű projektet a Fool’s Theory fejleszti. Eközben a CD Projekt Red a sorozat negyedik fővonalbeli bejegyzésén dolgozik, amelynek kódneve Polaris, és amely egy teljesen új Witcher-játék-saga kezdetét jelenti majd.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu