Egyes PS Plus-előfizetők más ingyenes játékot kapnak 2023 novemberében

A 2023. novemberi ingyenes PlayStation Plus-játékok hamarosan elérhetővé válnak az előfizetők számára, de néhány tag ebben a hónapban más játékot kap.

 

Egyes PlayStation Plus-előfizetők 2023 novemberében más ingyenes játékot kapnak, mivel a Közel-Keleten élő játékosok a Mafia 2: Definitive Edition helyett a Tropico 5-t kapják meg. Minden PS Plus-tag havonta körülbelül három játékot kap előfizetése részeként, és a felhasználók addig játszhatnak ezekkel a címekkel, amíg úgy nem döntenek, hogy lemondják a szolgáltatást.

A Sony nemrég hozta nyilvánosságra a 2023 novemberére vonatkozó havi ingyenes PlayStaton Plus-játékokat, megerősítve, hogy a Dragon Ball: The Breakers, az Aliens: Fireteam Elite és a Mafia 2: Definitive Edition is elérhető lesz az előfizetők számára. A rajongók november 7-től játszhatnak ezekkel a címekkel, de a játékokat december 4-ig kell hozzáadniuk a fiókjukhoz. Most úgy tűnik, hogy a PS Plus-felhasználók a Közel-Keleten ebben a hónapban nem kapják meg a Mafia 2: Definitive Editiont, mivel azt a Tropico 5 váltja fel.

Ez az információ a régió hivatalos PlayStation-fiókjából származik, amely megerősítette, hogy a PS Plus-előfizetők megkapják a Tropico 5-öt, a Dragon Ball: The Breakers-t és az Alienst: Fireteam Elite ebben a hónapban. Ahogy a képen látható, a felhasználók november 7-től kezdhetnek el játszani ezekkel a játékokkal, de december 5-ig van idejük igényelni őket. A Tropico 5 2016 májusában ingyenes PS Plus-játékként került kiosztásra, így néhány előfizető már akkor kiválthatta. Emellett a Tropico 5 a PS Plus Extra és Premium tagok számára elérhető játékok katalógusában is szerepel, így az ezeken a szinteken lévő játékosok már most játszhatnak vele.

A PlayStation Plus-tagok néha más játékhoz is hozzáférhetnek, kifejezetten olyan esetekben, amikor egy adott cím nem jelent meg a régiójukban. Az is előfordulhat, hogy a játékosok a világszerte elérhető kínálat mellett egy extra játékot is kapnak. Például az ázsiai PS Plus-előfizetők a Sword Art Online-t kapták meg: Alicization Lycoris-t bónuszjátékként 2023 februárjában. A játék a Destiny 2: Beyond Light, az Evil Dead: The Game, a Mafia: The Definitive Edition és az OlliOlli World mellett került a katalógusba, így összesen öt címet kaptak a hónapban.

A Sony még nem hozta nyilvánosságra a PS Plus Extra és Premium 2023 novemberében érkező címek listáját, és érdekes lesz látni, hogy egyes régiók más-más játékhoz jutnak-e hozzá. A havi ingyenes címekkel ellentétben a rajongók nem játszhatnak majd ezekkel a játékokkal, ha egyszer elhagyják a PS Plus könyvtárát, mivel a Sony minden hónap közepén frissíti a katalógust.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu