Kevin Costner nem fog szerepelni a Yellowstone 5. évadának 2. részében?!

MOZI HÍREK – Egy új Yellowstone 5. évad 2. rész 2. részének jelentése szerint Kevin Costner nem tér vissza a sorozat utolsó epizódjaira John Dutton szerepében.

 

Kevin Costner a hírek szerint nem tér vissza a Yellowstone 5. évadának 2. részéhez. A 2018-ban először sugárzott, Taylor Sheriden által rendezett neo-western dráma a Paramount egyik legnépszerűbb sorozatává vált, amely Costner John Duttonját követi, aki a montanai farmja védelméért küzd. A Yellowstone 5. évadának 1. része tavaly került adásba, de a 2. rész, a sorozat utolsó epizódjait Costner részvételével kapcsolatos viták övezték.

Most, hogy a Yellowstone 5. évad 2. részének várakozása folytatódik, Matt Belloni hollywoodi bennfentes a The Town podcast új epizódjában arról számol be, hogy Costner nem fog visszatérni a sorozat utolsó epizódjaira, amennyire ő tudja.

A jelentés a sorozat színfalak mögötti dráma hónapok óta tartó drámát követi, ami Costner esetleges visszatérését kérdésessé tette. Nézze meg Belloni teljes kommentárját a Yellowstone-ról alább:

„A Yellowstone valószínűleg az év elején újra elkezdődik a forgatás. Szóval tavasszal vagy nyáron kerülhet a mozikba. A forgatókönyveket már megírták, úgy tudom, vagy már írják. És az a kérdés, hogy Costner benne lesz-e a Yellowstone ezen évadának utolsó epizódjaiban. És úgy tudom, hogy jelen állás szerint nem fog szerepelni azokban az epizódokban”.

Körülbelül egy hónappal a Yellowstone 5. évadának 1. részének fináléja után, idén januárban kezdtek felröppenni a hírek, hogy a sikersorozat kulisszái mögött bajok készülődnek. A beszámolók szerint Costner és a Yellowstone produkció, köztük Sheridan között egyre nagyobb volt a szakadék egy sor probléma miatt. Nem sokkal azután, hogy ezek a hírek először felbukkantak, megerősítették, hogy a Yellowstone 5. évadának 2. része véget vet a sorozatnak.

A Costner és a produkció közötti konfliktus a jelentések szerint a fizetés és a sorozat kreatív irányítása körüli vitára vonatkozott, de úgy tűnt, hogy a probléma lényege a Yellowstone forgatási menetrendje volt. Mivel az 5. évadot kettéosztották, a 2. rész forgatása most már befolyásolná Costner munkáját a Horizonban: An American Saga című, régóta húzódó szenvedélyes projektjét. A készülő westernfilm több mint 30 évvel ezelőtt született meg, és Costner társszerzőként, rendezőként, executive producerként és főszereplőként is tevékenykedik.

Bár Belloni megjegyzéseit Sheridan vagy a Paramount hivatalosan nem erősítette meg, úgy tűnik, hogy a Costner és a produkció közötti szakadás áthidalhatatlannak bizonyult. Nem világos pontosan, hogy a Yellowstone 5. évad 2. része hogyan fogja kezelni a főszereplő hiányát, de az, hogy Costner nem tér vissza, nyilvánvalóan nagy történetmesélői kihívást jelent. Most, hogy a SAG-AFTRA sztrájk befejeződött, és folytatódhat a munka a Yellowstone utolsó epizódjain, valószínűleg több információ is napvilágot lát a következő hetekben.
Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu