Szénné bombázták rossz felhasználói értékelésekkel a Call of Duty: Modern Warfare 3-at Metacritic-en

A Call of Duty: Modern Warfare 3-at „kritikabombázzák” („review bombing”), egyes játékosok ugyanis alacsony pontszámokat adnak neki, hogy megosszák csalódottságukat.

 

A Call of Duty: Modern Warfare 3 kritikai bombát kapott, mivel a játékosok negatív kritikákkal osztják meg csalódottságukat. A Call of Duty: Modern Warfare 3 hivatalosan november 10-én jelent meg, de a játékosok már november 2. óta játszhatnak a kampányával.

A Modern Warfare 3 alacsony pontszámokat kap a kritikusoktól, hiszen a Metacriticen mindössze 53-as értékelést kapott. Mostanáig egyetlen pozitív kritika sincs a Call of Duty: Modern Warfare 3-ról, a pontszámok valahol 40 és 65 között landolnak. Most úgy tűnik, hogy a játékosok is csalódtak a Modern Warfare 3-ban, mivel negatív kritikákat és alacsony pontszámokat kapott az interneten.

A Call of Duty: Modern Warfare 3 mindössze 1,5 felhasználói pontszámot kapott a Metacritic-en, ami a „Túlzott ellenszenv” általános értékelést jelenti. Sok játékos szerint a Modern Warfare 3 az egyik legrosszabb Call of Duty-játék, amit valaha készítettek, és egyes felhasználók szerint egyszer pénzhajhaszásáról van szó. Sok Call of Duty-rajongónak a viszonylag rövid kampánnyal és az árcédulával van problémája, míg néhány játékos a Modern Warfare 3 SBMM-ével kapcsolatos ellenszenvét osztotta meg ezekben a kritikákban.

Ugyanez a tendencia figyelhető meg a Steamen is, hiszen a Call of Duty: Modern Warfare 3 több mint 2500 felhasználói értékelésből a Mostly Negative értékelést kapta. Sok játékos a Modern Warfare 2 teljes árú DLC-jének nevezi, és úgy tűnik, néhány játékos már kérte a pénzvisszatérítést. Hasonlóan a Metacritic értékeléséhez, a Steam-felhasználók is megosztják csalódottságukat a kampánnyal kapcsolatban, sok rajongó szerint nem éri meg a kért árat. Összességében úgy tűnik, hogy a játékosoknak komoly problémáik vannak a Modern Warfare 3-mal, ami végül azt eredményezte, hogy az online kritikabombát kapott.

Mivel a Modern Warfare 3 kampánya a hivatalos megjelenési dátum előtt jelent meg, a játékosok nem írhatták meg a véleményüket, amíg a teljes játék meg nem jelent. Ez azt eredményezte, hogy a rossz Call of Duty-játékot bombázták, mivel a felhasználók a 2011-es Modern Warfare 3-nak adtak alacsony pontszámokat a Metacriticen.

Egy korábbi jelentés szerint a Call of Duty: Modern Warfare 3 mindössze 16 hónap alatt készült el, ami lehetséges magyarázatot adhat a felhasználói bázis problémáira. Ezt a jelentést azonban később a fejlesztő Sledgehammer Games cáfolta, mondván, hogy a fejlesztőcsapat éveket töltött a Call of Duty: Modern Warfare 3 készítésével. Függetlenül attól, hogy mennyi időt vett igénybe a fejlesztés, úgy tűnik, hogy a Call of Duty-sorozat legújabb részének fogadtatása meglehetősen negatív volt.

Forrás: Game Rant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu