További részleteket közölt a Naughty Dog a The Last of Us Part II újrakiadásáról

Még mindig felfoghatatlan, hogy az egyik konzolgeneráció végén megjelent játék eggyel utána érkező hardverre esedékes verzióját remasterelt változatnak kell nevezni…

 

Mivel az első The Last of Us is kapott újrakiadást (sőt, ez kettőt is), csak idő kérdése volt, hogy a PlayStation 4 egyik utolsó nagy exkluzívja, a The Last of Us Part II is hasonlóan „modernizált” verziót kap hamarosan. Ez mondjuk felveti a prioritással kapcsolatos problémákat (még mindig titkolóznak a játékból a nagyobbá vált koncepció miatt kivett többjátékos, önálló módot, amit mi The Last of Us: Factionsként hívunk…), de ettől függetlenül a Sony csinált a The Last of Us Part II Remasterednek egy weboldalt.

Ebből megtudtuk, hogy lesznek „elveszett”, helyreállított pályák (Sewers, Jackson Party, Boar Hunt), de nem tudjuk, mire számítsunk, és hol helyezkednek el a narratívában. A Jackson Party valószínűleg korai pálya, kibővítve Ellie és Dina első romantikus kapcsolatát. A Sewers valószínűleg Ellie sztorijában, a kórház környékén lesz, a Boar Hunt pedig talán egy visszaemlékezés lehet. A No Return roguelike módról ezt olvashatjuk a weboldalon: „A No Returnben az egyedi játékmódosítók új és váratlan kihívásokat kínálnak, miközben a sikerért – és a túlélésért – küzdesz a különböző típusú találkozásokban. Játssz különböző karakterekkel, köztük olyan, eddig soha nem játszható karakterekkel, mint Dina, Jesse, Lev, Tommy és mások, akik mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, hogy különböző játékstílusokat kínáljon, és a játékmenet során megnyithatod a játékmódban használható skineket.”

Lesz egy részletességre törekvő, 4K felbontású grafikus mód, egy 1440p-re korlátozó, nagyobb frame rate-re képes teljesítménymód, és ha VRR-képes kijelzőnk van, korlátlan frame rate-et is aktiválhatunk: „Ez a verzió megnövelt textúrafelbontással, megnövelt részletességgel, jobb árnyékminőséggel, animációs mintavételi sebességgel és még sok mással rendelkezik. A The Last of Us Part II Remastered emellett teljes mértékben kihasználja a DualSense haptikus visszajelzéseit és adaptív ravaszait, hogy minden fegyvert különállónak érezzünk, és fokozott jelenlétérzetet közvetítsen a környezetünkben.”

A The Last of Us Part II január 19-én jelenik meg PlayStation 5-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu