Egy furcsa hiba az iOS 17-ben teljesen lefagyasztja az iPhone-t, de van egy egyszerű javítás [VIDEO]

TECH HÍREK – Az iOS 17 hibája lefagyasztja az iPhone-t, és egyáltalán nem regisztrálja az érintéses bevitelt. Szerencsére van megoldás…

 

Az Apple szeptemberben, egy héttel az iPhone 15 termékcsalád bejelentése után adta ki az iOS 17-et az összes kompatibilis iPhone modellhez. A platform kezdetben hemzsegett a hibáktól, a kapcsolódási és felhasználói felület akadozásától kezdve a legújabb iPhone 15 Pro modellek túlmelegedési problémáin át. Közel két hónappal később a vállalat különböző frissítéseket adott ki a fent említett problémák javításával. Most kiderült, hogy az iOS 17-ben egy furcsa hiba teljesen érzéketlenné teszi a képernyőt. Van azonban egy egyszerű megoldás a probléma megoldására.

Az iPhone 15 Pro jelentős fejlesztés az előző generációs iPhone 14 Pro-hoz képest. A túlmelegedési probléma azonban elvitte a kezdeti hype nagy részét. Azt állították, hogy az iPhone 15 Pro modellek túlmelegedtek az iPhone új titánium bevonata miatt. Egy YouTuber arra is rámutatott, hogy a titánnak semmi köze a problémához, és hogy az Instagram volt a bűnös. Az Apple tudomásul vette és kiadott egy közleményt, amelyben arra utalt, hogy az iOS 17-ben található hiba okozta az új iPhone 15 Pro modellek túlmelegedését.

Az Apple kiadta az iOS 17.0.3-at a túlmelegedési probléma javításával, és az egész fiaskó véget ért. Az iOS 17-ben még mindig van néhány hiba, amelyet ki kell javítani. Az iOS 17.1.1-ben egy furcsa hiba miatt az iPhone modellek teljesen lefagynak. Az iPhone nem regisztrálja az érintéses bevitelt, és a hangerő és a bekapcsoló gombok megnyomása sem jár semmilyen hatással.

Megjegyzendő, hogy a hiba az iOS 17 alkalmazáskönyvtár szekciójában rejtőzik. További részletekért nézd meg egy X felhasználó videóját. Mi magunk is teszteltük a hibát, és úgy tűnik, hogy a modellek széles körét érinti. Tesztelésünk során az iPhone 13 és az iPhone 14 Pro Max készülékeket fagyasztotta le. A felhasználó szerint a hiba az iOS 17.1.1 része, és az új iPhone 15 modelleket érinti.

Ha valaki nem ismeri, a hiba önállóan nem érinti a felhasználókat, mivel azt magának kell kezdeményeznie az alkalmazáskönyvtárból. Azonban bárki, aki hozzáfér a telefonjához, kiválthatja, így használhatatlanná téve a készüléket. Ha Ön is áldozatul esett, akkor a hangerő és a bekapcsológomb segítségével kényszerítheti újra az iPhone-ját. Mindössze annyit kell tennie, hogy megnyomja és felengedi a Hangerő fel gombot, majd gyorsan megnyomja és felengedi a Hangerő le gombot, és nyomva tartja a bekapcsológombot, amíg az Apple logó megjelenik a képernyőn.

A képernyőt lefagyasztó furcsa hibát iOS 17.1.1-es iOS-t futtató iPhone modelleken tesztelték. Az Apple a problémát potenciálisan a közelgő iOS 17.2 frissítésben fogja orvosolni, amely jelenleg a béta fázisban pihen.

Forrás: WCCFTECH

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu