Kung Fu Panda Hálaadás-napon mutatta meg új arcát

MOZI HÍREK – Tavasszal tér vissza a mozikba Kung Fu Panda a filmsorozat negyedik részében, New York nyüzsgő utcáin azonban már megmutatta magát.

 

Hálaadás-napon a Macy’s áruházlánc ünnepélyes felvonulásán 12 méteres felfújható figurával képviseltette magát a főszereplő Po, a valóban óriási panda, jellegzetes kung-fu pózba vágva magát. A MovieWeb értő magyarázata szerint Po új arculata a film üzenetét közvetíti: az új panda már nem mindenre rácsodálkozó növendék, hanem a harcművészet avatott mestere, amit nem csupán a póz érzékeltet, hanem a decens kalap és sál is, amit visel.

Az új kalandban Po elhagyja Béke Völgyét, mert új ellenség bukkan fel a láthatáron. A rejtélyes Kaméleon kiemelkedő tulajdonsága, hogy a panda összes legyőzött ellenségét életre tudja kelteni, így Po egy seregnyi gonosszal kénytelen összemérni erejét. Kaméleon karakterével kapcsolatban a ScreenRant alaposan megdicséri a franchise alkotóit, mondván, alighanem sikerül vele megoldani a sorozat nagy problémáját. Korábban rengeteg szülői panasz érkezett arra, hogy bár a pandás kalandok kellően kedvesek és bohókásak, azért viszonylag sok az erőszak, és a gyereknézők számára nem világos, hová tűnnek azok az ellenségek, akiket a panda legyőz. A harmadik részben született egy részleges magyarázat, miszerint az elbukottak a szellemek birodalmába távoztak, de arra nem kaptak választ a nézők, hová lett a főellenség Tai Lung, a rettentő hópárduc, mivel őt a mondott birodalomban sem sikerült föllelni. Most Kaméleonnak köszönhetően sikerülhet elvarrni az eddig lazán fityegő szálakat, mert az eltűnt antihősök előkerülnek – véli a ScreenRant.

Az új Po a Macy’s parádéján itt tekinthető meg.

(Kung Fu Panda 4 – hazai bemutató: 2024. március 21.)

Forrás: UIP

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu