[TGA 2023] Mecha BREAK: Új multiplayer mech harcjáték érkezik PS5-re, Xbox Series-re és PC-re [VIDEO]

Seasun Games bejelentette legújabb multiplayer mech harcjátékát, a Mecha BREAK-et, amely PlayStation 5, Xbox Series és PC (Steam) platformokon lesz elérhető. A játék megjelenési dátuma egyelőre nem ismert.

 

A Mecha BREAK egy multiplayer mech játék, amelyben a játékosok különböző mechákat választhatnak, testreszabhatják megjelenésüket, és hatalmas harci gépekkel csatázhatnak veszélyes terepen. Készülj fel a végső összecsapásra – gyors támadások, verekedések és tűzharc vár rád!

A játék legfontosabb jellemzői közé tartoznak a három-három, hat-hat és Battle Royale módok, intenzív csatákhoz és túlélési kihívásokhoz. A hat-hat csatatér mód különböző közepes méretű harctereket kínál, mint például az „Eye of Misra”, a „Mercury Shipyards” és a „Cape Blanc Observatory”. A játékosok ezekre a harcterekre kerülnek véletlenszerűen beosztva, csapatokat alkotva küldetések teljesítésére. A taktikai döntések, mint fedezékhasználat, stratégiai visszavonulások és az ellenség csalogatása, kulcsfontosságúak a győzelemhez.

A játék világbeállítása a „Katasztrófa” köré épül, amelyet egy hatalmas koronai tömegkisülés váltott ki, és amelynek következtében intenzív termikus köpenyplúmák ütköztek a földkéreggel, földrengéseket, vulkáni tevékenységeket és az EIC kitörését okozva. Az EIC, vagyis az „Eruptive Inorganic Carbide” egy fontos technológiai értékkel bíró ásvány, amely kulcsfontosságú a poszt-katasztrófa újjáépítésben, de egyben komoly egészségügyi kockázatot is jelent.

A Mecha BREAK egy új paradigmát teremt a játékiparban, ahol az EIC a tudomány és a kereskedelem nélkülözhetetlen erőforrása. A játékban a játékosok a legnagyobb Mercens Zónában, Mashmakban gyűlnek össze, készülve egy intenzív felbolydulásra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu