Új kalandok várnak Kratosszal: A „God of War Ragnarok” Valhalla DLC-je megérkezett

A „God of War Ragnarok” legújabb ingyenes frissítése és a Valhalla DLC mostantól elérhető, lehetővé téve a játékosok számára, hogy egy új roguelike kalandra induljanak Kratosszal. A tavalyi „God of War Ragnarok” érzelmekkel teli és akcióban gazdag csúcspontja volt Kratos és Atreus utazásának a norvég mitológia kilenc birodalmán át, szembeszállva az Ászok isteneivel egy epikus csatában, amely a világ sorsát döntötte el.

 

A God of War Ragnarok új, ingyenes frissítése és a Valhalla DLC most már elérhető, lehetővé téve a játékosok számára, hogy egy új küldetésbe kezdjenek Kratosszal. A tavalyi God of War Ragnarok egy érzelmes és akció-dús csúcspontja volt Kratos és Atreus utazásának a kilenc északi mitológiai birodalomban, szembesítve az apa-fiú párost az Asgard isteneivel egy epikus csatában, amely meghatározza a világ sorsát. Sok rajongó többet akart, és pletykák terjedtek arról, hogy a Santa Monica Studio már dolgozik egy másik God of War címen, amely Atreusra helyezheti a reflektorfényt.

Eközben a játékosokat meglepte, amikor egy ingyenes God of War Ragnarok DLC frissítést jelentettek be a 2023-as The Game Awards alatt, nem sokkal azután, hogy Kratos színésze, Christopher Judge bemutatta a Legjobb Előadás díját. A God of War Ragnarok Valhalla címmel ellátott frissítés során Kratos és Mimir az azonos nevű viking túlvilágra utazik, hogy a múltbéli ellenségekkel harcoljon egy roguelike keretrendszerben, amely előkészítheti a terepet a pletykált God of War félfolytatásnak. A God of War rajongók már észrevettek néhány érdekes részletet a Valhalla előzetesben, beleértve néhány utalást Kratos eredeti kalandjaira az ókori Görögországban.

Most a játékosok átküzdhetik magukat a God of War Ragnarok új Valhalla DLC-jén, mivel mind ez, mind a hozzá kapcsolódó 05.01-es frissítés már elérhető a jelen írás idején. A Santa Monica Studio ezt a hírt egy bejegyzéssel hirdette meg hivatalos Twitter-fiókján, felfedve mindkét frissítés bevezetésének idejét, együtt egy üzenettel a rajongóknak, hogy várják a reakcióikat a roguelike Valhalla kampányra. A új DLC-n túl, a 05.01-es frissítés néhány technikai javítást hajt végre a God of War Ragnarokon, például egy hibát javít Kratos új Draupnir lándzsájával kapcsolatban.

A Santa Monica Studio azt is javasolja a játékosoknak, hogy győződjenek meg arról, hogy a God of War Ragnarok alapjáték teljesen telepítve van a PS5-ükön a Valhalla elindítása előtt, különben végtelen betöltési képernyőn ragadhatnak. A God of War Ragnarok Valhalla DLC új trófea listát ad hozzá a játékosoknak, amely kihívást jelenthet még a legügyesebb leendő spártaiak számára is a büntető roguelike harccal. Valójában a God of War Ragnarok Valhalla új nehézségi szintet tartalmaz, amelyet eddig a Santa Monica Studio egyetlen tagja sem győzött le.

A rajongóknak már nem kell várniuk, hogy kipróbálják maguk a God of War Ragnarok kihívást jelentő új Valhalla DLC-jét, mivel ez és a legújabb frissítési csomag már elérhető és letölthető. A God of War Ragnarok volt az egyik legtöbbet dicsért játék 2022-ben, és az új DLC valószínűleg még többet fog adni a játékosoknak abból, amit szerettek, egy új roguelike formátumban, az ikonikus sorozat következő részének hosszú várakozása alatt.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu